Fritidshus fra EDC

Harebakken 7, Overby Lyng

4583 Sjællands Odde

3/2 rum, 85 m²
Købsaftale underskrevet

Velkommen til Odsherred...

Drømmer I om et fritidshus - helt fredeligt beliggende på toppen af Harebakken, så skal I se her...

Vi har hermed fornøjelsen at byde velkommen på Harebakken 7 - højt beliggende helt for enden af stille blind vej på naturrige Sjællands Odde. Huset finder vi på en skøn 1.537 kvm. solrig og skrående grund med tæt rand­be­plant­ning og en dejlig terrasse. Fra grunden er der smuk udsigt over trætoppene og gåafstand til både Sejerøbugten og Kattegat - så her er nemt at komme til havets skønne, friske badevand.

Huset er opført i 1970, løbende vedligeholdt og byder på hele 85 kvm. Huset trænger til lidt opdatering – deraf prisen! Grunden byder på carport med indbygget udhus og grunden er pænt anlagt så man nemt finde en skygge- eller solplads om sommeren. Terrassen indbyder til kølig hvidvin samt afslapning hele dagen. Et skønt hus med god stemning.

Vi byder velkommen via den lille veranda til huset i den lyse entré med god plads til overtøj, flyverdragter og gummistøvler. Fra man træder ind i huset, får man en god fornemmelse af de store lyse rum. Husets "hjerte" er uden tvivl den skønne store stue med de store vinduer mod haven, som giver et dejligt lys og muligheden for at følge med i årstidens gang og naturens dyr, der flittigt kigger forbi grunden. I åben forbindelse med stuen finder vi det flotte nyere køkken med alt i hårde hvidevarer. Fra stue er der desuden udgang til den store og delvist overdækkede terrasse, som byder på sol hel dagen. Huset byder på et rigtig retro-badeværelse i bedste 70’er stil med farvede fliser og badekar. Endelig findes der 2 rigtig gode soveværelser - så her er fin plads til hele familien.

Er du parat til at have sommerhus i det skønne Odsherred, hvor naturen og lyset er helt unikt. Har du lyst til at blive vækket af rådyrene der kigger ind til dig om morgen, eller få besøg af pindsvinet når du sidder og nyder de lyse nætter på terrassen. Vil du lave dit fantastiske måltid over bålet nede på stranden, hvor den friske fisk er hentet fra fiskerne i Havnebyen, eller du har måske selv fanget den. De friske grøntsager er hentet fra en af de økologiske gårdbutikker, hvor du selv har plukket de friske jordbær og gravet dine kartofler op. Er du mere til en cykeltur i naturen i det meget kuperede Odsherred, hvor Unesco har sat Geopark Odsherred på listen over verdens kulturarv. Eller har du lyst til at gå i diverse kunstners fodspor og opleve lyset i Odsherred, så er der en enestående chance nu, for at udleve alle dine drømme i dette skønne sommerhus.

Velkommen til Harebakken 7….

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
18,7

Oplysninger

Sagsnr.
45701030
Boligareal
85 m²
Vægtet areal
87 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
1.537 m²
Antal etager
1
Byggeår
1970
Liggetid
38 dage

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57