Fritidshus fra EDC

Hedevang 30, Overby Lyng

4583 Sjællands Odde

3.495.000 kr.

4/3 rum, 80 m²

Velkommen til Odsherred...

Klassisk smukt bjælkehus fra 2011 – roligt beliggende ganske tæt på stranden...

Vi har hermed fornøjelsen at byde velkommen på Hedevang 30 - roligt beliggende på stille grusvej på naturrige Sjællands Odde. Huset finder vi på en skøn 1.239 kvm. solrig grund med gamle træer og en helt fantastisk terrasse. Fra grunden er der gåafstand til både Sejerøbugten med badebro og Kattegat - så her er nemt at komme til havets skønne, friske badevand.

Huset er opført i 2011 i allerbedste materialer og fremstår i flot, indbydende og ind­flyt­nings­klar stand. Husets flotte bjælkefacade fremstår pæn og velholdt med de hvide sprossede termovinduer og selvfølgelig med ”vildmark” på taget. Indenfor byder huset på de rå bjælkevægge og loftet er ført til kip med de fritlagte bjælker og alt fremstår i indbydende og ind­flyt­nings­klar stand. Grunden byder på stor carport med indbygget udhus, som er opført i samme smukke stil som huset, et brændeskjul, anneks og haven er pænt anlagt så man nemt finde en skygge- eller solplads om sommeren. Terrassen indbyder til kølig hvidvin samt afslapning hele dagen. Et skønt hus med god stemning.

Vi byder velkommen til huset via den lyse entré med god plads til overtøj, flyverdragter og gummistøvler. Fra man træder ind i huset, får man en god fornemmelse af de store lyse rum, lækre plankegulve og lofterne til kip. Husets "hjerte" er uden tvivl den skønne store stue med brændeovn og de store vinduer mod haven, som giver et dejligt lys og muligheden for at følge med i årstidens gang og naturens dyr, der flittigt kigger forbi grunden. I åben forbindelse med stuen finder vi det flotte køkken med alt i hårde hvidevarer. Fra stue er der desuden udgang til den store terrasse, som byder på sol hel dagen. Huset byder på et lækkert badeværelse med masse af op­be­va­rings­plads, vaskemaskine, gulvvarme og separat bruseplads. Endelig findes der 3 rigtig gode soveværelser - så her er fin plads til hele familien.

Er du parat til at have sommerhus i det skønne Odsherred, hvor naturen og lyset er helt unikt. Har du lyst til at blive vækket af rådyrene der kigger ind til dig om morgen, eller få besøg af pindsvinet når du sidder og nyder de lyse nætter på terrassen. Vil du lave dit fantastiske måltid over bålet nede på stranden, hvor den friske fisk er hentet fra fiskerne i Havnebyen, eller du har måske selv fanget den. De friske grøntsager er hentet fra en af de økologiske gårdbutikker, hvor du selv har plukket de friske jordbær og gravet dine kartofler op. Er du mere til en cykeltur i naturen i det meget kuperede Odsherred, hvor Unesco har sat Geopark Odsherred på listen over verdens kulturarv. Eller har du lyst til at gå i diverse kunstners fodspor og opleve lyset i Odsherred, så er der en enestående chance nu, for at udleve alle dine drømme i dette skønne sommerhus.

Velkommen til….

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
18,7

Oplysninger

Sagsnr.
45700821
Boligareal
80 m²
Vægtet areal
86 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.239 m²
Antal etager
1
Byggeår
2011
Ejerudgifter pr. md.
2.594 kr.
Pris/m²
40.640 kr.
Pris
3.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
50 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
175.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
21.649 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.764 kr.
Læs mere om boliglån

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57