Fritidshus fra EDC

Gniben 3, Vester

4592 Sejerø

1.195.000 kr.

3 rum, 60 m²

Kig til vandet - skal opleves

EDC Westermann har nu fornøjelsen af at udbyde dette skønne fritidshus, beliggende på en 2.770 m2 stor grund med et godt kig til vandet. der bare er 100 meter væk. Så søger I et sted, hvor I kan trække jer tilbage og nyde fritiden? Så skal I vende blikket mod denne lille grønne oase . Her kan I glæde jer over den dejlige naturgrund (vild med vilje) med masser af blommetræer, tæmmede brombærbuske og rabarber. Læg dertil den pragtfuld natur på Sejerø, og resultatet bliver en herlig base for fritidslivet. Velkommen til Gniben 3, Sejerø.

Det oprindelige sommerhus fra 1971 er renoveret i årene 2017-2019. Her bliver alt udskiftet (med undtagelse af taget). Der er åbent til kip og installeret nyere brændeovn. Her er også et lille viktualierum. Der er indrettet midlertidige køk­ken­fa­ci­li­te­ter i denne afdeling.
I 2009 opføres en tilbygning til sommerhuset, her er der entre, badeværelse med bruseniche samt plads til vaskemaskine. Her er også et stort højloftet rum med et godt lysindfald, rummet anvendes p.t. til soveværelse. I rummet er der forberedt til at man kan indrette et køkken. Hems over badeværelse.
Til ejendommen medfølger lille glafiberjolle.
Sejerø er beliggende ude i Sejerøbugten. Øen byder på et skønt kuperet landskab, hvor rådyr, harer og vilde påfugle boltrer sig imellem øens vikinge gravhøje. Her er der skønne strande. Her er der mulighed for at slappe af og opleve en ren luksus for krop og sjæl. Øen er 12 km lang og blot ca. 2 km det bredeste sted og er der ca. 400 fastboende. Øen har også ry for at være begunstiget med flest solskinstimer.
Skal der ske lidt mere, så finder du både en golfbane og en minigolfbane og i højsæsonen er der mulighed for en hestevognstur. Sejerby er øens hovedby og havneby og er velbesøgt af lystbåde. Det er også her man tager færgen til Havnsø. Der er en dag­lig­va­re­bu­tik i byen, men på Sejerø finder du også flere små gårdbutikker med hjemmelavede produkter. Øen byder også på flere spisesteder. Besøg også øens fyrtårn, besøg kirken, besøg Sejerøs Vandværk eller blot en natur/vandretur. Der uanede muligheder.

Sejerø er virkelig en perle for sig, med kun en times sejlads kommer man til Havnsø, hvor fra der bl.a. er offentlig transport mod bl.a. Jyderup, Kalundborg samt København.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Dorthe Kristensen

Ejendomsmægler

dk@edc.dk59 29 66 66EDC Westermann