Fritidshus fra EDC

Enghavevej 8E

4593 Eskebjerg

3.490.000 kr.

5/4 rum, 125 m²

Lækkert nyopført sommerhus i skøn natur!

Beliggende i et meget skønt og stille naturområde (Enghaven) nær Saltbækvig og i 2 række til Vesterlyng Sejerøbugten, som har en af landets bedste og fineste badestrand. Naturen i området findes ikke bedre og hvor der vil kunne nydes div. fuglevildt, råvildt og kronvildt. Ca. 2 km til Eskebjerg hvor der er ind­købs­mu­lig­he­der i form af brugs med åbent alle ugens dage.

Det nyopførte fritidshus er opført i træ med listetag (tagpap) med klinkegulv og gulvvarme i alle rum via varmepumpe luft til vand.

Sommerhuset indeholder: Overdækket indgangsparti, dejlig lys entré/bryggers, badeværelse med bruseniche, soveværelse samt stort køkken/alrum med stue som har loft til kip, 4 stk. ovenlysvinduer som giver rummet fantastisk lys. Stort vinduesparti med udgang til delvis overdækket terrasse. I stuen finder du også hyggelig alkove, hvor du kan lægge dig til rette med en god bog eller film. Fra stuen er der adgang til gæsteafdeling med fordelingsgang, 2 gode værelser med skabsplads, mindre værelse med skabe samt yderligere badeværelse med bruseniche.

2118 m2. stor grund med 180 m2. flisebelægning omkring ejenndommen. Udenfor finder du også et udendørs bruser til de solrige sommerdage.

Fibernet er tilført ejendommen.

Privat lille bådlaug i området, med mulighed for fiskeri og lign.

En ejendom og område der skal opleves for det rette indtryk og perfekt til den store famlie, flere generationer, udlejning m.v.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Torben Brandt Nielsen

Salg og Vurdering

tonie@edc.dk51 41 60 50EDC Jyderup