Fritidshus fra EDC

Kystvejen 288

4671 Strøby

3.995.000 kr.

3/2 rum, 106 m²

Unik udsigt over Køge Bugt

Leder du efter den flotte udsigt over Køge Bugt, og samtidig vil ligge i den stille ende af Kystvejen? Så er du kommet til den rette ejendom. På Kystvejen 288 ligger ejendommen højt på grunden, og derved har en ekstra flot udsigt, da du kigger ned på vandet. Ud over den flotte panoramaudsigt fra ejendommen, har du også egen strandgrund. Hér har du mulighed for at sætte din kajak eller robåd i vandet og nyde livet i fulde drag i vandkanten.

I selve boligen, som er registreret som fritidshus, ankommer du i indkørslen og parkerer bilen i garagen. Du bydes velkommen indenfor i entréen og går straks ind i stuen. Hér finder du det store vinduesparti mod vandet, der byder på den fantastiske udsigt året rundt. I stuen er der plads til både den store spisestue samt sofa og opholdsmiljø mod vandet. Det store soveværelse har udgang til den vestvendte terrasse. Køkkenet er placeret op af stuen og herfra er der adgang til bryggers samt et arbejdsværelse. Helt ekstraordinært er der i denne bolig et stort badeværelse med bruser samt et gæstetoilet.

Dette er ejendommen for dig, der ønsker en helt fantastisk beliggenhed og med mulighed for at sætte sit helt eget præg på boligen. Måske er det en byggegrund du søger? Så er denne en perfekte én af slagsen.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Lauritsen

Ejendomsmægler, MDE

hela@edc.dk51 35 83 4458 58 76 37EDC Poul Erik Bech