Fritidshus fra EDC

Orionvej 2, Vejlby Fed

5500 Middelfart

1.895.000 kr.

3/2 rum, 62 m²

Leder I efter et sommerhus, som har charme, sjæl og god beliggenhed, så er Orionvej 2 værd at kigge nærmere på.

Leder I efter et sommerhus, som har charme, sjæl og god beliggenhed, så er Orionvej 2 værd at kigge nærmere på.

Det kan godt være, at dette fine fritidshus i Vejlby Fed er grundigt opdateret, men den oprindelige charme er heldigvis ikke ændret. I får dermed den bedst tænkelige kombination: en lys og autentisk atmosfære med et højt komfortniveau. Sidegevinsten er selvfølgelig, at I ikke selv skal tage hånd om noget, inden I kan nyde de afslappende rammer, og det gælder også for de dejlige udeområder.

Fritidshuset ligger i en rolig ende af som­mer­hu­s­om­rå­det blot 600 meter fra vandkanten, og det har hjemme på en hjørnegrund i et område fri for gennemkørende trafik. Har I små børn eller små hunde, vil I nok alligevel sætte pris på, at dele af grunden er indhegnet. Dog undtaget den store par­ke­rings­plads foran huset, hvor der nemt kan holde 3 – 4 biler når familien er samlet i huset.

Særligt den store træterrasse, der er anlagt hele vejen rundt om fritidsboligen, gør sig positivt bemærket, og til årets ustadige måneder er udestuen i stedet jeres allierede. Der er lagt lidt kræfter i at gøre haven til noget specielt, og det gælder ikke kun de fine højbede, men også vildmarksbadet og det store shelter, så I kan snuppe en nat i det fri, når stjernehimlen er klar og tydelig.

Det klassiske træhus fra 1973 er opdateret med nyt tag og nye vinduer, mens inventaret indenfor også har fået et løft. Helheden er derfor lys og indbydende med en god udnyttelse af de 62 m2. Som supplement til de to værelser er der desuden et fint anneks med yderligere 2 sovepladser (disponibelt rum) med egen indgang, som har et godt ud­nyt­tel­ses­po­ten­ti­a­le.

Langt størstedelen af pladsen tegner det åbne opholdsområde sig for. Køkkenet er integreret i helheden, som hurtigt opvarmes takket være kombinationen af varmepumpe og brændeovn. I entréen er der blevet plads til vaskemaskinen, så I ikke skal pakke den store kuffert for at tage på længere ferier, og i forlængelse af entréen ligger det nydelige badeværelse, der er udført med lyse klinker og muret bruseniche.

Det er især den gode, børnevenlige badestrand, som skønne Vejlby fed er kendt for, men området er meget mere end dét. Langs kysten folder den nordvestfynske natur sig ud, mens den attraktive beliggenhed giver jer cykelafstand til Strib og Middelfart. Køreturen til Odense og til Trekantområdet er ligeledes hurtigt klaret, så feriedagene kan nemt spædes op med en tur i biografen – eller udflugter i børnehøjde til Odense ZOO eller Legoland.

Men start med en fremvisning – kontakt os med det samme.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Dyhr

Partner, Salg og vurdering

dyhr@edc.dk40 41 26 2964 41 16 02EDC Poul Erik Bech