Fritidshus fra EDC

Klintealle 1D, 2. Dør/lejl. 305

5600 Faaborg

3/2 rum, 54 m²
Solgt

Flot renoveret ferielejlighed i unikt beliggende feriecenter

Flot renoveret ferielejlighed i unikt beliggende feriecenter ved Faaborgs bedste - og børnevenlige badestrand og i gåafstand til Faaborg centrum via ”Langelinie”.

Lejligheden ligger i blok D på 2. sal og indeholder: Vindfang, fordelergang, soveværelse med skabe, flot badeværelse med bruseniche, pænt køkken med hårde hvidevarer i åben forbindelse til dejlig stue med udgang til solrig altan. Der er havudsigt fra altanen og samtidig også udsigt over feriecentret. Derudover er der en trappe til en stor hems med fuld ståhøjde. Fe­ri­e­lej­lig­he­den sælges med indbo og service.

Feriecenter Klinten er velfungerende og har mange fælles faciliteter bl.a.: Indendørs svømmehal, udendørs pool, legeplads, minigolf, ak­ti­vi­tetskæl­der med bordtennis, bordfodbold, pool, billard, klatrevæg, spillemaskiner, vaskekælder, toilet­fa­ci­li­te­ter mm. Der er også trådløst internet.

Ejerforeningen sørger for al udvendig ved­li­ge­hol­del­se og ferieboligen er derfor oplagt for dem, som ønsker en feriebolig uden for­plig­ti­gel­ser og vedligehold.

Faaborg er en atmosfærefuld og hyggelig havneby. Her er både lystbådehavn, bro­stens­belag­te gader, havnebad, fær­ge­for­bin­del­se til øerne, hyggelige restauranter, gode ind­købs­mu­lig­he­der og gode ud­flugts­mu­lig­he­der. Fra feriecentret er der kun få minutters kørsel til na­tur­le­ge­plad­sen og golfbanen i Svanninge Bakker. Har du lyst til et spil tennis eller padel, ligger banerne i gåafstand fra ferieboligen ligesom naturområdet ved "Sundsøen".

I feriecentret findes en god restaurant, hvor du kan sidde og nyde den enestående havudsigt.

Fe­ri­e­lej­lig­he­den er på nuværende tidspunkt ikke udlejet, men der er rigtig god mulighed for en fin lejeindtægt. Her kan du gøre en god investering idet de første 44.500 kr. er skattefri.

Fakta om Faaborg-Midtfyn (52.291 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.582 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.728 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.182 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
56004962
Boligareal
54 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1977
Liggetid
115 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Claus Perregaard

Indehaver, Ejendomsmægler & valuar MDE

claus@edc.dk62 61 48 00EDC Faaborg

EDC Faaborg

Kanalvej 2, 5600 Faaborg

560@edc.dk62 61 48 00