Fritidshus fra EDC

Klintholmvej 21, Faldsled

5642 Millinge

1.195.000 kr.

3/2 rum, 45 m²
Nyhed

Charmerende sommerhus med nyt tag - nær strand

Charmerende sommerhus med nyt tag, isolering og nye lægter (2022) beliggende i Faldsled nær fin og børnevenlig strand.

Fritidshuset er et rigtig sommerhus opført i træ, og det er meget velholdt. Huset danner en god ramme om weekender og ferier, og det ligger i et lille og roligt fri­tids­hu­s­om­rå­de i udkanten af Faldsled. Der er kort afstand til Helnæsbugten, hvor man kan bade. Indenfor gåafstand finder du også Millinge Klint, hvor der er shelterplads med flot udsigt over Helnæsbugten.

Der er kun ca. 10 min. kørsel til Faaborg - så det er nemt at komme ind at nyde den charmerende og hyggelige købstad, som byder på god handelsgade, skønt havnemiljø og gode restaurenter.

Sommerhuset er ikke så stort, men det er til gengæld godt udnyttet. Her får du en entré med garderobeplads, stor stue med åbent køkken (der er ingen køk­ke­n­e­le­men­ter - dette skal køber selv sætte op - men så kan man også vælge det køkken man ønsker), pænt badeværelse med bruseniche samt 2 gode værelser. Fra stuen er der udgang til stor vestvendt træterrasse, og der er kik til vandet. Fra entré er der også udgang til østvendt træterrasse.

Der er skorsten og aftræk og derfor mulighed for, at en ny ejer kan installere en ny brændeovn (skal godkendes af skor­stens­fe­je­ren).

Haven er anlagt med et minimum af vedligehold - og med anskaffelse af en ro­bot­plæ­ne­klip­per holder stedet nærmest sig selv.

Her får du et billigt og godt sommerhus med en virkelig god beliggenhed i roligt område - den perfekte oase til afslapning og hygge.

Selvstændig ejendomsmægler er en livsstil

At sælge eller købe bolig er en af de største begivenheder i ens liv - denne begivenhed elsker jeg at være en del af & hjælpe mine kunder godt videre.

Søren B. Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sa@edc.dk30 71 73 8362 61 48 00EDC Faaborg