Fritidshus fra EDC

Strandholmen 41B, Faldsled

5642 Millinge

1.649.000 kr.

4/3 rum, 101 m²

Velholdt fritidsejendom med to huse og nær strand

I får to huse på grunden, som begge fremstår klar til brug. I annekset, som er fra 1998, er der to dejlige værelser, entré og badeværelse. Hovedhuset indeholder badeværelse, køkken, to stuer og værelse, så I har mulighed for at beværte adskillige overnattende. Brændeovnen er en miljøgodkendt 2021-model, og varmepumpen er fra samme år. Fibernet er her også, så både børn og voksne kan surfe på livet løs. Hele huset er godt vedligeholdt, så I kan rykke ind uden at røre en finger. Det meste af indboet følger med, og der er mulighed for hurtig overtagelse.

Haven byder på mange afskærmede hyggekroge og ter­ras­se­om­rå­der, ligesom der er en overdækket terrasse til annekset. Haven er nem at passe, da det mest er græsset, der skal slås indimellem af jer selv eller med hjælp fra en flink robot. Som­mer­fug­le­bu­sken er tiltrækkende, og der er mulighed for at spise hækkens vitaminrige aroniabær.

I har blot tre hundrede meter til stranden, hvor I kan bade og sejle ud med en jolle, som I kan have liggende for anker. Gennem ejerforeningen får I adgang til badebro. Der er også en legeplads. Indkøb klares i Millinge Brugs, som befinder sig cirka 2,5 km fra ejendommen. Der er fantastisk dejlige ruter til gå- og løbeture i området, som også byder på sheltersteder, ligesom der er sti hele vejen til havnen i Falsled, hvorfra der også er mulighed for at tage et smut omkring byens berømte kro. Hvis I er cyk­le­en­tu­si­a­ster, vil I elske Svanninge Bakker, der befinder sig i nærheden med gode mountainbike-ruter.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Claus Perregaard

Indehaver, Ejendomsmægler & valuar MDE

claus@edc.dk40 11 29 9862 61 48 00EDC Faaborg