Fritidshus fra EDC

Ranunkelvej 13, Stoense Udfl

5953 Tranekær

845.000 kr.

4 rum, 70 m²

Hyggeligt sommerhus på stor grund ved Stoense

Et hyggeligt Fyrkat sommerhus fra 1975, som er opført på en mere end 1.500 m2 stor grund, i som­mer­hu­s­om­rå­det ved Stoense Havn.

Huset med et boligareal på 70 m2 fremtræder i en almindelig og fornuftig stand, og særligt kan fremhæves et nyt tagpaptag fra 2019.

Huset er indrettet med mange sovepladser, og er derfor velegnet til såvel eget brug som til udlejning. Budget kan rekvireres hos os.

Der er bø­ge­par­ket­gul­ve i huset, og et pænt køkken som skønnes at være ca. 10 år gammelt iflg. en tidligere ejers oplysninger herom.

Der er kun 5 minutters gang til god vestvendt badestrand, og godt fiskevand. Man gå langs stranden til Lohals, eller køre 5 minutter i bil eller 15 minutter på cykel. Her er flere spisesteder og ind­købs­mu­lig­he­der, samt et hyggeligt havnemiljø. Nordlangelands smukke natur indbyder til vandreture ved skov og strand. Tranekær med smukke gamle huse, slotspark, medicinhaver er også et besøg elle to værd.

Indeholder: Indgang via overdækket træterrasse til køkken i åben forbindelse til stue med brændeovn. Mellemgang med skab. Badeværelse med bruseniche. Soveværelse med dobbeltseng og køjeseng, samt udgang til træterrasse. Soveværelse med køjeseng. Soveværelse med dobbeltseng og udgang til overdækket træterrasse. Endvidere lille indbygget redskabsrum.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Benny Boesgaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & valuar, MDE

bb@edc.dk20 31 35 7362 51 24 11EDC Poul Erik Bech, Langeland