Fritidshus fra EDC

Stokkeby Hovedgade 4

5970 Ærøskøbing

995.000 kr.

4/3 rum, 131 m²

Smuk og velholdt ferieidyl 2,5 km. fra Ærøskøbing

Udpræget charme og idyl når det er allerbedst!
I den lille hyggelige landsby Stokkeby, tæt på Ærøskøbing finder du dette bedårende stråtækte bin­dings­værk­hus, der virkelig er blevet passet og plejet, og som på alle måder står klar til indflytning. Bag huset finder du den skønneste sydvendte, ugenerte gamle have, hvor du altid kan finde et hjørne i solen, i læ, eller i skygge – helt perfekt til driverlivet i hængekøjen eller til som­mer­af­te­ner­ne omkring grillen på terrassen.

Huset ligger, i stilhed, med de mørkesorte nætter i efteråret og vinteren, i roligt miljø, og skønt midt i landsbyen - som igen ligger godt og lunt i læ i dalstrækket mellem Olde og Møllebakken. Her er du tæt på indkøb, restauranter, strande mod nord og syd, Øhavsstien og gratisbusserne lige om hjørnet, og har kun 3 km. til færgelejet i Ærøskøbing

Huset indeholder: Entré med fransk dør til stort og lækkert, lyst og åbent køkken/alrum med hyggelig spisekrog, og stor fransk dobbeltdør til terrassen. Stor lys ophodsstue med flot og effektiv brændeovn, loft til kip med fritliggende bjælker, flot lysindfald fra vinduerne i taget og fra tre sider i stueetagen. Der er to gode store regulære soveværelser og dejligt fli­se­ba­de­væ­rel­se med bruseniche. I det meste af stueetagen er der flotte lyse klinkegulve med gulvvarme de rigtige steder, og der er god loftshøjde – ca. 195 cm. under bjælkerne.
På 1. sal er der stort ekstra værelse/aktivitetsrum

Stråtaget er fra 2018 og selvfølgelig med special Sepatec brandsikring, og huset er godt isoleret ifølge energirapport fra 2017 fra Ærø Energi og Miljøkontor

Til huset hører også velholdt carport og udhus

Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Ole Iskau

Salg og Vurdering. Bosiddende på Ærø

ole.iskau@edc.dk24 42 25 7263 22 22 22EDC Askær & Nøhr