Fritidshus fra EDC

Skovvejen 15B, Grønninghoved

6093 Sjølund

3.495.000 kr.

5/4 rum, 148 m²

Fritidshus med panoramaudsigt - god lejeindtægt!

Højt beliggende i Grønninghoveds gamle del finder man dette fantastiske fritidshus. Der er panoramaudsigt over Lillebælt og huset fremstår luksuriøst og moderne med alt, hvad der ønskes til en vellykket ferie.
De store vinduer giver et rigtig godt lysindfald i hele huset.
Huset er opført i 2 niveauer med stor, lys stue og køkken/alrum i nederste niveau og soveafdeling og aktivitetsrum i øverste. Fritidshuset er velopført i gode materialer - herunder kan nævnes zink-tag og 3 lags vinduer i træ/alu fra Rationel.
Varmekilden er luft-vand varmepumpe og med gulvvarme alle steder. Ingen rum er små. Der er god plads til både at være sammen hele familien, men også god plads til privatliv. Udvendigt er der lækre træterrasser både mod øst og vest, udebrus med koldt og varmt vand, petanquebane og legeredskaber.
Fritidshuset er særdeles velegnet til at kombinere eget brug og udlejning. Der foreligger ud­lej­nings­af­ta­le med Novasol. Lejeindtægt afregnet til ejer i 2022: Kr. ca. 191.000,00.
Grønninghoved er et meget attraktivt område omgivet af smuk natur og med kort afstand til Kolding, Christiansfeld og mo­tor­vejs­net­tet. Den børnevenlige badestrand er meget velegnet til vandsport og leg i og ved vandet. Campingpladsen har en lille butik og swimmingpool, der kan benyttes af dagsgæster i sommerhalvåret.

Jeg er din lokale mægler

Jeg har været mægler hele mit voksenliv. For mig er det ikke bare et job - det er en livsstil og en passion!

Mette Lüt Knudsborg

Indehaver, ejendomsmægler, MDE, købermægler, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit

mlp@edc.dk61 61 85 3374 56 38 00EDC Lüt Petersen ApS