Fritidshus fra EDC

Strandvejen 61A, 1. Dør/lejl. 206, Fanø Bad

6720 Fanø

1.248.000 kr.

2/1 rum, 44 m²

Lys og velholdt ferielejlighed med fantastisk udsigt

Nu har vi fornøjelsen at byde dig velkommen indenfor i denne skønne ferielejlighed med fantastisk udsigt over stranden og havet. Her er beliggenheden særdeles pragtfuld, ikke blot fordi Danmarks bedste badestrand er lige udenfor døren, men du har også tennisbaner, restauranter og golfbanen indenfor få hundrede meter.

Lejligheden har lette adgangsforhold uden trapper. Den fremtræder særdeles lys og byder på entré, soveværelse med skabsplads samt badeværelse. Desuden finder du flot køkken kombineret med spiseplads og dagligstue. Herfra er der udgang til den rummelige terrasse, her kan du passende slå dig ned og nyde udsigten.

I Feriecenter Vesterhavet er der gode par­ke­rings­for­hold, cykelkælder samt vaskerum. Samtidig har du masser af aktiviteter, her er nemlig udendørs- og in­den­dørs­swim­m­ing­pool, sauna, legepladser, grillplads og aktivitetsrum.

Lejligheden er tilmeldt udlejning.

Vi glæder os til at fremvise lejligheden for dig!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.