Fritidshus fra EDC

Toftestien 8, Sønderho

6720 Fanø

1.998.000 kr.

3/2 rum, 62 m²

Charmerende sommerhus midt i det gamle Sønderho

Det er en fornøjelse at byde dig velkommen indenfor i dette charmerende sommerhus, som er beliggende tilbagetrukket i det at­mos­fæ­re­fyld­te Sønderho. Hvis væggene her kunne tale, vil du aldrig løbe tør for en hyggelig fortælling omkring spisebordet. Huset er nemlig opført tilbage i 1809 og har været i nuværende ejers familie siden 1921 – her emmer bare af sjæl og hyggelige minder.

Huset fremtræder i klassisk stil udvendig med hvidefacader, sprossede vinduer og stråtag. Huset har gamle detaljer flot bevaret, og byder på entré med adgang til badeværelset. Desuden kan du fortsætte ind i sam­lings­punk­tet i stuen, hvor du finder køkkenet i forlængelse heraf. Endvidere byder stueplan på 2 store værelser samt baggang.

Desuden har du mulighed for at inddrage 1.salen på 38m2. Dette kræver dog byg­ge­til­la­del­se, men er helt i over­ens­stem­mel­se med lokalplanen.

Udenfor har du en skøn sydvendt have, hvor du kan nyde solen hele dagen, mens du også har have på den anden side af huset – her er også par­ke­rings­mu­lig­hed. Samtidig er du i særdeles kort afstand til indkøb, spisesteder samt Sønderhos rige kulturliv, mens du har få minutters gang til Vadehavet.

Vi glæder os til at du skal opleve Toftestien 8 – Kontakt os allerede i dag på 76 66 01 02.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Sebastian Landt

Indehaver, Salg & Vurdering

sel@edc.dk28 34 00 6676 66 01 02EDC Fanø ApS