Fritidshus fra EDC

P S Carlsvej 1, Kromose

6792 Rømø

2.995.000 kr.

4/3 rum, 156 m²

Charmerende sommerhus med kik til Vadehavet

Charmerende "Klitbo" sommerhus beliggende i et af Rømøs mest attraktive som­mer­hu­s­om­rå­der, Kromose. Området er beliggende på den sydlige del af Rømø ud til Vadehavet. Vadehavet har lagt navn til Danmarks arealmæssigt største Nationalpark - også optaget på Unescos Ver­dens­na­tu­rarvs­li­ste. Vadehavet er kendt for vek­sel­virk­nin­gen af ebbe og flod. Tidevandet giver millioner af fugle gode levevilkår i kortere eller længere perioder. Det tager kun få min. til fods fra huset ned til Vadehavet.

Huset ligger tilbagetrukket på en stor hjørnegrund. Grunden er en højtliggende og lettere kuperet natur-hede-grund med en sparsom træbevoksning, der muliggør et kig til Vadehavet og det helt specielle kystområde på østsiden af Rømø.

Huset består af entré/garderobe, et badeværelse med en muret bruseniche, et stort soveværelse vis a vis med en dobbeltseng og skabsplads, stor, lys spise og opholdsstue med bl.a. brændeovn og et stort rundt vinduesparti i gavlen, der vender mod Vadehavet, et bryggers med bl.a. vask, vaskemaskine og tørretumbler, et veludstyret separat køkken med bl.a. spiseplads, opvaskemaskine og køle-fryseskab, en fordelingsgang med adgang til to store soveværelser med hhv. en dobbeltseng og to enkeltsenge og et stort badeværelse med muret bruseniche, indmuret spa og adgang til husets sauna.

Huset er opført i Egernsund teglsten og omgivet af flisebelagte terrasser mod sydøst og mod vest. Til huset hører også en stråtækket havepavillon.

Travertino-gulve i entré, begge badeværelser, køkken, bryggers og fordelingsgang. Pitchpine trægulve i stue + alle 3 soveværelser. De vandskurede teglstensvægge og gipslofterne er lysmalede.

Huset er opvarmet med el - herunder en Nilan-varmepumpe til opvarmning af det varme vand - og som supplement en brændeovn. Gulvvarme i begge badeværelser. Nilan varmepumpen fungerer samtidigt som et genvex-anlæg.

Huset er i 2023 tilmeldt udlejning gennem Feriepartner Rømø med reg. nr. 0205. Lejeindtægten i 2019 var kr. 106,711,- + afregning for forbrug. I 2020 var lejeindtægten kr. 80.741,- + forbrug. I 2021 var lejeindtægten kr. 95.786,- + forbrug. I 2022 var lejeindtægten i 2022 kr. 97.000,- + forbrug. Dog først frigivet til udlejning i 2022 fra 17.06.
Bemærk 2020 og 2021 var præget af Covid19-restriktioner.

Salg af sommerhuse kræver tilstedeværelse på øen

Jeg tilbyder personligt engagement og tilgængelighed ”24-7” samt omhu og ordentlighed i hele forløbet. Dette uanset om du er sælger eller køber.