Fritidshus fra EDC

Ringvejen 21, Bolilmark

6792 Rømø

1.495.000 kr.

4/3 rum, 61 m²

Balsby sommerhus på en stor ugeneret naturgrund.

Her får du muligheden for at erhverve et af de sjældent udbudte sommerhuse i Bolilmark. Bolilmark er nok et af de som­mer­hu­s­om­rå­der på Rømø, der er mest "rig på ægte Rømø-natur". Huset ligger i rolige omgivelser tæt på Tvismark plantage, der indbyder til at udforske den del af Rømø, der ikke har undergået de store forandringer de sidste mange årtier. Start evt. med en spadseretur i området med udgangspunkt fra "Høstbjerg" - Rømøs næsthøjeste "bjerg".

Huset er beliggende på hjørnet af Blåbærvej og Ringvejen på en overvejende naturgrund omkranset af en høj træbevoksning. Huset ligger ca. midt på grunden - tilbagetrukket fra begge veje. Der er store lysninger omkring huset med primær lyng og græsarter. Grundens beskaffenhed sikrer dig, at du både kan få glæde af sollyset, finde læ for vinden og samtidigt være helt ugeneret. Grunden ligger 3,8 m over havet iflg. www.dingeo.dk

Salg af sommerhuse kræver tilstedeværelse på øen

Jeg tilbyder personligt engagement og tilgængelighed ”24-7” samt omhu og ordentlighed i hele forløbet. Dette uanset om du er sælger eller køber.