Fritidshus fra EDC

Skovskaden 3, Landsende

6792 Rømø

1.490.000 kr.

4/3 rum, 60 m²

Mindre Kalmar-sommerhus nær Sønderstrand.

I det meget attraktive Landsende Som­mer­hu­s­om­rå­de udbydes nu et ældre Kalmar-sommerhus model "Vejers” på 60 m² beboelse. Landsende er et område, der grænser op til Rømø Golfbane mod øst, naturområdet "Stormengene" med et righoldigt fugleliv mod syd og Sønderstrand mod vest. Kun ca. 1,2 km til Sønderstrand. Sønderstrand er den ene af Rømøs to store strande. Sønderstrand er op til 3 km bred og vel nok Danmarks bredeste sandstrand. Ud over badning foregår der bl.a. følgende aktiviteter på stranden: Strandsejlads, blokart-kørsel, kitebuggy-kørsel, kitesurfing og surfing. Sønderstrand er også offentlig fribadestrand. Grunden ligger hen som en stor naturgrund med spredt høj træbevoksning, der sikrer dig muligheden for et ugeneret ophold på grunden samt mulighed for at finde læ for vinden. Der er også store lysninger på grunden, der gør, at du kan nyde solen i fulde drag. Grunden er højtliggende og iflg. www.dingeo.dk ligger grunden 3,5 m over havet.

Huset består af entré/garderobe/fordelingsgang, 3 soveværelser med i alt 5 senge, et badeværelse med et brusehjørne, fliser på gulv og på vægge ved bruser og gulvvarme og en køkkenafdeling med bl.a. komfur og køleskab i åben forbindelse til spise og opholdfsstue med bl.a. varmepumpe og brændeovn. Sengene er fordelt med 1 enkeltseng i et værelse, 2 enkeltsenge i et andet værelse og 1 dobbeltseng i det 3. værelse. Til huset hører også et udhus på 10 m², en shelter og to træterrasser: En åben mod syd ved hovedindgangen og en større delvis overdækket/delvis afskærmet med udgang fra stuen.

Trægulve i hele huset på nær køkken (linoleum) og bad (fliser). Lystonede vægge af kalmarbrædder i opholdsrummet og granrustik i de øvrige rum. Lofter i ru fyrrustik. Udvendig træbeklædning i Douglas fyr.

Sælger har siden 2008 udskiftet alle vinduer, etableret et nyt nedsiv­nings­an­læg, anskaffet en shelter, anlagt de nuværende træterrasser. Lagt nyt gulv i køkken, slebet trægulve og udhus er forsynet med el samt vand er ført frem til udhuset.

Huset opvarmes med el - herunder en luft til luft varmepumpe - suppleret af en brændeovn.

Huset udlejes i 2023 gennem Sol og Strand med reg. nr. 29-2286. Lejeindtægten i 2021 var kr. 48.800,- + forbrug. I 2022 var lejeindtægten kr. 60.600,- + forbrug.

Salg af sommerhuse kræver tilstedeværelse på øen

Jeg tilbyder personligt engagement og tilgængelighed ”24-7” samt omhu og ordentlighed i hele forløbet. Dette uanset om du er sælger eller køber.