Fritidshus fra EDC

Søgårdsvej 73

6823 Ansager

1.495.000 kr.

3/2 rum, 98 m²

Velindrettet sommerhus med rolig beliggenhed

Drømmer du om et hyggeligt, velholdt og velindrettet sommerhus? Så er Søgårdsvej 73 måske stedet, hvor drømmen kan gå i opfyldelse. Huset er nemlig utrolig godt udnyttet med sine 98 kvm og fremstår i særdeles pæn stand – samtidig emmer det bare af sommerhushygge!

Huset føles dejligt rummeligt med loft til kip. Det byder på 6 sovepladser fordelt på husets 2 store værelser og i tillæg til disse, er der to hemse (ca. 9 m²). Sommerhuset byder derudover på 2 lækre badeværelser i nydelige materialer, den ene både med spa og sauna, så her er en helt privat wel­l­nes­saf­de­ling. Sam­lings­punk­tet er det dejlige køkken/alrum. Her er lyst køkken, ligeledes god spiseplads i åben forbindelse med sofaafdelingen. Huset er omgivet af terrasser, både åbne og overdækkede og med flere hyggelige kroge at vælge mellem. Grunden er lukket og den velplejede plæne afslører også, at her passes der godt på ejendommen. Den lokale legeplads i som­mer­hu­s­om­rå­det ligger kun 100 m fra huset.

Du har en skøn beliggenhed i et stille og roligt som­mer­hu­s­om­rå­de. Hvor du kan gøre dig klar til lange gåture, sådan du med familien under armen kan opleve Kvie Sø skønne og smukke natur i fulde drag!

Huset er tilmeldt udlejning.

Vi ser frem til, at du skal opleve det velholdte sommerhus.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.