Fritidshus fra EDC

Kirkeflod 42, Houstrup

6830 Nørre Nebel

1.295.000 kr.

4/3 rum, 94 m²

Charmerende fritidshus beliggende på en lukket og afskærmet naturgrund.

Huset er beliggende på en 1375m² stor naturgrund på Kirkeflod, hvorfra man blot er en kort gåtur fra plantagen. Herfra er der heller ikke langt ned til Vesterhavet og den attraktive badestrand. Skal der handlens ind, så ligger handelsbyen Nørre Nebel blot 5 minutters kørsel væk. Til huset er der en dejlig læ- og solrig træterrasse, hvor man kan være helt ugenert.

Sommerhuset er opført i brune sten og har i ca. 2008 fået lagt nyt stråtag.

Indeholder: Huset er indrettet med et pænt og funktionelt køkken fra 2017 med god bord- og skabsplads. Fra køk­ke­naf­de­lin­gen er man i åben forbindelse med husets hjerte, stuen. I stuen er loft til kip og et flot udsyn til grunden. Stuen byder på en spiseplads og en sofaafdeling. Her er brændeovn og opgang til 1. salen, som er indrettet som en tv-stue. Her er i alt 3 soveværelser; 2 af værelserne er med dobbeltsenge mens det sidste værelse er med køjesenge. Klinkebelagt badeværelse med et pænt skabs­ar­ran­ge­ment, bruseniche og sauna.
Huset er tilmeldt udlejning ved Esmark i perioden start marts til slut oktober. I 2022 androg lejeindtægten ca. kr. 55.000 inkl. forbrug til ejer.

Et super dejligt fristed, som både kan benyttes til privatbrug og udlejning.

Kontakt os for fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Josefine Andreasen

Ejendomsmægler MDE

ja@edc.dk76 52 01 00EDC Nr. Nebel