Fritidshus fra EDC

Lønne Feriepark 103C, Lønne

6830 Nørre Nebel

725.000 kr.

3/2 rum, 68 m²

Pæn og velholdt feriehus i Seawest

Velindrettet og veludstyret feriehus beliggende i SeaWest i Lønne. Tæt på Blåbjerg Plantage og ikke langt fra Vesterhavet samt områdets store udbud af fri­tidsak­ti­vi­te­ter, såsom golfbaner, legeland og meget mere. Gennem det obligatoriske medlemskab er der fri adgang til badelandet for dig og dine gæster. I øvrigt sørger ejerforeningen for al udvendig ved­li­ge­hol­del­se af huset samt pasning af fællesarealer. I cen­ter­byg­nin­gen er der bowlingcenter, restaurant, bar, fitness og badmintonbaner m.m. Fra lejligheden er man beliggende tæt på gode parkeringshold og cen­ter­byg­nin­gen.

Lejligheden er indrettet med en klinkebelagt entré. Herfra er der adgang til det første af 2 soveværelser. Pænt badeværelse med bruseniche, vask i skabs­ar­ran­ge­ment, vaskemaskine og tørretumbler. Veldisponeret køkken/alrum med en spiseplads og udgang til terrassen. Køk­ke­naf­de­lin­gen indeholder alt i hårde hvidevarer.

På 1. sal er der loft til kip og et stort vinduesparti som til sammen giver rummet en masse lys og varme. Her er indrettet en hyggelig opholdsstue med sovesofa med chaiselong, samt et stort soveværelse med dobbeltseng.

Huset lejes ud igennem Landal, og har i 2022 haft en lejeindtægt på kr. 80.479 + forbrug

Et bolig der overalt fremtræder rigtig pænt og moderne møbleret

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mads Havstrup

Ejendomsmægler & valuar MDE

mh.683@edc.dk75 28 77 33EDC Nr. Nebel