Fritidshus fra EDC

Lønne Feriepark 13, Lønne

6830 Nørre Nebel

1.360.000 kr.

4/3 rum, 78 m²

VELHOLDT FRITIDSHUS I SEAWEST - UDLEJNING 2019 KR. 98.000 TIL EJER.

VELHOLDT FRITIDSHUS I SEAWEST – UDLEJNING CA. 100.000 TIL EJER.

Fritidshus beliggende i det populære feriecenter, SeaWest/Landal Park. Huset har en dejlig central beliggenhed tæt på centeret – men alligevel lidt for sig selv. Desuden er der blot ca. 3 km ind til Nr. Nebel, hvor der er et bredt udvalg af ind­købs­mu­lig­he­der. Man er tæt på Blåbjerg Plantages storslåede natur og mange stier – og man har flere af Danmarks mest populære badestrande inden for 15 min. kørsel.

Huset udlejes gennem Landal, og har i 2022 pr. september indbragt ca. 85.000 til ejer - og forventes at ende på den gode side af kr. 100.000. 64.000. I 2020 er der lagt nye tæpper i værelser, opsat nye gardiner, ligesom sengene er udskiftet.

Området byder på en masse gode fri­tidsak­ti­vi­te­ter og med medlemsskab af ejerforeningen er der fri adgang til badeland. Centret byder endvidere på et bowlingcenter, badmintonbaner, fitness, wellness, restauranter m.m.

Fritidshuset fremtræder velholdt med en pæn og smagfuld indretning. Her er en klinkebelagt entré med gaderobeplads.

Pæn og velindrettet køkkenafdeling, med alt i moderne hårde hvidevarer. Køkkenet er i åben forbindelse med spisepladsen. Badeværelse med vask i skabs­ar­ran­ge­ment, bruseniche, vaskemaskine og spa.

Huet har tre soveværelser, alle med dobbeltsenge og skabe. Herudover er der hems.

Fra alrummet kommer man hen i den hyggelige og pænt møblerede opholdsstue, hvor det store vinduesparti giver en dejlig lys op­holds­af­de­ling. I stuen er der brændeovn, udgang til terrasse og opgang til hems.

Et super godt hus til familiens fridage, men som også indbringer en flot lejeindtægt.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mads Havstrup

Ejendomsmægler & valuar MDE

mh.683@edc.dk75 28 77 33EDC Nr. Nebel