Fritidshus fra EDC

Skovvang 72, Lønne

6830 Nørre Nebel

1.225.000 kr.

4/3 rum, 85 m²

Velholdt hus. Dejlig grund. Tæt på skoven og Vesterhavet.

Flot og solidt fritidshus, opført i træ med eternittag, beliggende på en flot beplantet grund i Houstrup, med masser af hyggelige terrasser, sol- og lækroge, hvor man kan sidde helt for sig selv. Her er en præsentabel indkørsel med god par­ke­rings­plads, og 2 udhuse med god plads til havemøbler og cykler. Herudover er der selvfølgelig også et drivhus.
Huset blev ombygget i 2014/2015. I den forbindelse blev alle vinduer og døre udskiftet til træ/alu, der blev lagt nye gulve i stuen, og badeværelset blev moderniseret. Huset fremstår med lyse rum, store vinduespartier, moderne køkken og badeværelse samt varmepumpe.
Fra huset er der ikke langt hen til Blåbjerg Plantages storslåede natur, og de mange motions- og ridestier samt mountain-bikeruter. Man er også i kort afstand til Vesterhavet og Houstrups populære badestrand, ligesom det store vandland Seawest ligger lige om hjørnet. Det er et sted med masser af fri­tidsak­ti­vi­te­ter for den aktive familie. Det tager 5 minutter at køre ind til Nr. Nebel, hvor der er et stort og bredt udvalg af ind­købs­mu­lig­he­der.
Huset er ikke tilmeldt udlejning.
Indgang gennem den smagfulde havestue. Entre med skabe og garderobeplads. Spiseafdeling, som er i åben forbindelse med den hyggelige opholdsstue, hvor det store vinduesparti giver et dejligt lyst rum. I stuen er der brændeovn, varmepumpe og udgang til den store og overdækkede terrasse.
Flot og flisebelagt badeværelse med vask i skabs­ar­ran­ge­ment og bruser. Velindrettet køkkenafdeling, med god bord- og skabsplads, og moderne hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der udgang til en lille overdækket østterrasse.
Huset har tre værelser. Et værelse med plads til dobbeltseng, et værelse med ¾ seng og et værelse med en enkeltseng.
Et solidt og flot hus med en god planløsning - perfekt til udlejning, og til familiens eget brug.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mads Havstrup

Ejendomsmægler & valuar MDE

mh.683@edc.dk75 28 77 33EDC Nr. Nebel