Fritidshus fra EDC

Mågevej 17, Henne Strand

6854 Henne

5.795.000 kr.

5/4 rum, 160 m²

Fantastisk luksus­som­mer­hus fra 2021 på en skøn, ugenert naturgrund

Med både aktivitetsrum, udespa og udesauna indeholder huset alt hvad et nyt og moderne sommerhus skal have. Sommerhuset, der er bygget i 2021 og tegnet af arkitekten, Palle Radik, har plads til 8 personer og er helt perfekt til den store familie eller som in­ve­ste­rings­ca­se. Beliggenheden på Mågevej i den nordlige del af området er særdeles attraktiv idet man er tæt på både Vesterhavet (500 m. til fods) og byen ca. 800 m. derfra. Golfspillere vil også elske golfpladsen, der ligger op mod den smukke Blåbjerg klitplantage, som er et mekka for dygtige mountinebikere.
Grunden består af en stor, grusbelagt indkørsel samt et skønt naturområde med marehalm, som passer sig selv og giver den rigtige som­mer­hus­stem­ning.
Huset består af hele 160 m² fordelt på en god entré med masser af skabsplads, vaskesøjle samt vask. Herfra er der adgang til husets lækre opholdsrum, hvor køkken og stue er samlet i ét stort og åbent rum, hvor der tilmed er en vinkøler. Med højt til loftet, 4 soveværelser og 2 lækre badeværelser er der masser af plads og luksus. Her er tilmed også et flot aktivitetsrum, hvor I kan give jer i kast med et spil billard eller bordtennis. Huset opvarmes af en energivenlig luft til vand varmepumpe, som forsyner alle husets rum med gulvvarme. Overalt er der brugt lækre materialer og farver ligesom huset har en flot og smagfuld møblering og indretning.
Endnu flere højdepunkter finder I på sommerhusets terrasse. Den store afskærmede træterrasse, der er delvist overdækket, giver en masse ekstra m² til huset om sommeren. På terrassen er der en lækker udespa, som kan bruges hele året rundt. Desuden en skøn udesauna samt bruser, der også er at finde på terrassen.
Huset er tilmeldt udlejning ved Esmark og er i år booket for kr. 325.000 til ejer ekskl. forbrug.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Josefine Andreasen

Ejendomsmægler MDE

ja@edc.dk76 52 01 00EDC Nr. Nebel