Fritidshus fra EDC

Tjurvej 17, Henne Strand

6854 Henne

3.098.000 kr.

4/3 rum, 88 m²
Ny Pris

Bedre beliggenhed fås ikke!

Fritidshus med en helt fantastisk beliggenhed, på en flot naturgrund, lige ud til Lyngbos Hede. Fra grunden er der en skøn udsigt ud over de kuperede lyngarealer med Blåbjerg Plantage i baggrunden.

Huset fremstår pænt og velholdt med to gode sol- og lærige terrasser. Fra både den østvendte terrasse og den delvis overdækkede syd/vestvendte terrasse kan den udsigten nydes. Fælles for begge terrasser er også, at man kan sidde helt privat og ugenert.
Huset er tilmeldt udlejning ved Købmand Hansen. I 2022 er huset indtil videre udlejet for 99.000 kr.

Fra Tjurvej er der ikke langt ind til Henne Strands mange ind­købs­mu­lig­he­der, restauranter og pulserende ferieliv eller ned til Vesterhavet, og Hennes attraktive badestrand. Ligeledes er der ikke langt til både Blåbjerg Plantage med alle dens vandre- og motionsstier – og ikke mindst de mange udfordrende, og flittigt benyttede, mo­un­tain­bi­kespor, den flotte og storslåede natur ved Filsø eller områdets 18 hullers golfbane ude i Henneby. Et særdeles populært ferieområde, hvor der er aktiviteter for hele familien.

Entré med garderobeplads. Her er i alt 3 soveværelser. To værelser med dobbeltsenge, et værelse med to enkeltsenge og en køjeseng. Klinkebelagt badeværelse med vask i skabs­ar­ran­ge­ment, bruseniche og adgang til sauna. Velindrettet køkkenafdeling med god bord- og skabsplads. Køkkenet er i åben forbindelse med den hyggelige opholdsstue. I stuen er der loft til kip og et stort vinduesparti med direkte udgang til ter­ras­se­mil­jø­et.

Et rigtigt sommerhus med en unik og naturskøn beliggenhed.

Kontakt os for en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Thomas Sønderby

Ejendomsmægler MDE

ths@edc.dk76 52 01 04EDC Nr. Nebel