Fritidshus fra EDC

Juulsvej 6, Ho

6857 Blåvand

1.995.000 kr.

4/3 rum, 78 m²

Charmerende sommerhus på uspoleret naturgrund

Virkelig charmerende sommerhus beliggende på en dejlig og uspoleret naturgrund i det hyggelige Ho - tæt på skovområde, Blåvandshuk Golfklub samt Ho Bugt mv.

Sommerhuset fremstår 100% ind­flyt­nings­klar, og har et boligareal på 78 m2. Huset er opført i 1973 og er siden renoveret i 2021 med nye døre, vinduer, terasse, brændeovn m.v..

Søger du "et rigtigt sommerhus" med al dets charme såvel indvendigt som udvendigt, bør du helt sikkert booke en fremvisning af netop Juulsvej 6.

Indeholder:
Entre med garderobeplads. Badeværelse med bruseniche, klinkegulv med gulvvarme. 3 dejlige værelser - 6 sovepladser i alt, Nydelig køkkenafdeling med alt i hårde hvidevarer - der er udgang til det store terrasseområde fra køkkenet. Hyggelig stueafdeling med smagfuld møblering og med luft til luft varmepumpe samt brændeovn. Alrum med spiseplads og et vidunderligt lysindfald fra de mange vinduespartier samt udgang til terrasseområde.

Der foreligger ud­lej­nings­af­ta­le med Novasol Blåvand - forhør nærmere.

Ring og bestil en fremvisning hos EDC Blåvand på tlf. 75278822.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Palle Stubkjær Rasmussen

Ejendomsmægler

palle@edc.dk21 68 51 7475 27 88 22EDC Blåvand