Fritidshus fra EDC

Nørballevej 71, Ho

6857 Blåvand

5.248.000 kr.

6/4 rum, 184 m²

Nyopført sommerhus med udsigt til Ho Bugt

Med suveræn udsigt til Ho Bugt finder I dette helt nye og moderne sommerhus omgivet af fantastisk natur.

Her er virkelig tale om velovervejet arkitektur, der danner ramme om luksus og æstetik, som opfylder samtlige betingelser for en fantastisk ferie for hele familien.

Huset er opført i 2022 og har et samlet areal på i alt 206 m2 incl. overdækkede terrasser og fritliggende sauna. Huset er bygget i træ med listetagpap på taget og ligger på en 2.278 m2 stor ugeneret grund i naturskønne omgivelser. Beliggende på en fremragende placering tæt på Ho Ferie- og Ak­ti­vi­tets­cen­ter, Ho Kro og Ho Golfklub.

Her får I et lækkert sommerhus, hvor detaljer og kvalitet er i højsædet - uden tvivl en fremvisning værd.

Indeholder:
Entre med vaskemaskine og tørretumbler. 4 gode soverum med dobbeltsenge samt 2 store badeværelser med brus. Flot køkken i åben forbindelse til alrum. Hertil et vidunderligt lysindfald fra det store vinduesparti med direkte udgang til den store træterrasse, som indbyder til solbadning, sauna og spabad.
Hyggelig tv-afdeling med direkte udgang til overdækket terrasse. Stort aktivitetsrum med bl.a. billard, hvor børnene kan slå sig løs.

Ud­lej­nings­af­ta­le med Esmark Blåvand - Lejeindtægt estimeret til Kr. 300.000 p.a.

Ring og bestil en fremvisning hos EDC Blåvand på tlf. 75278822

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Claus Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE

ckh@edc.dk21 60 00 8175 27 88 22EDC Blåvand