Fritidshus fra EDC

Tranevænget 24, Bork Havn

6893 Hemmet

925.000 kr.

4/3 rum, 93 m²
Ny Pris

Hyggeligt og personligt fritidshus beliggende i som­mer­hu­s­om­rå­det Bork Havn.

Fritidshuset er beliggende på en rolig og lukket lomme på Tranevænget, hvor kun den allermest nødvendige trafik kommer forbi. Der kun en kort tur ned til områdets ind­købs­mu­lig­he­der og Bork Havns hyggelige og stem­nings­fyld­te havnemiljø. Langs med fjorden løber Hjertestien, hvor man kan få motion og en fantastisk udsigt til fjorden og områdets rige dyreliv. Der kan bades i fjorden, og der er kun en 10 minutters køretur ud til de store hvide sandstrande ved Vesterhavet. Bork Havn er i øvrigt et af Danmarks mest eftertragtede områder for wind- og kitesurfing

Huset bliver af ejer kun brugt til privatbrug og er derfor ikke tilmeldt en ud­lej­nings­af­ta­le.

Klinkebelagt entre med god garderobeplads. Herfra er der adgang badeværelset med bruseniche, vask i skabs­ar­ran­ge­ment og vaskemaskine. Forsætter vi rundt i huset kommer vi til huset store opholdsrum. Rummelig og velindrettet køkkenafdeling med god bord- og skabsplads. Køk­ke­naf­de­lin­gen er i åben forbindelse med spisepladsen, og den hyggelig og nemt møblerbare opholdsstue, hvor der er installeret brændeovn og varmepumpe. Som et ekstra lille plus er der fra opholdsstuen udgang til en udestue med direkte udgang til haven. Huset er indrettet med tre soveværelser og i alle værelserne er der skabsplads.

Et rigtigt sommerhus til en attraktiv pris!

Kontakt os for fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Thomas Sønderby

Ejendomsmægler MDE

ths@edc.dk76 52 01 04EDC Nr. Nebel