Fritidshus fra EDC

Rørvænget 11, Stauning Havn

6900 Skjern

1.795.000 kr.

5/4 rum, 101 m²

Sommerhuset er tilmeldt udlejning gennem Sol og Strand med en budgetteret leje i 2022 på kr. 132.000

På Rørvænget 11 har vi nu fornøjelsen af at præsentere et dejligt nyt sommerhus fra 2021 med fantastiske uden­dørs­fa­ci­li­te­ter. Huset er på 101 veludnyttede kvadratmeter og er med en energivenlig luft til luft varmepumpe. Huset er bygget i lær­ke­træs­bræd­der, der giver et naturligt udtryk i de naturskønne omgivelser.

Grunden er på 1200 kvadratmeter, hvor der er lagt vægt på luksus i form af udendørs sauna, vildmarksbad, shelter og bålsted. Her er der alle muligheder for at nyde livet og ikke mindst naturen med kun 300 meter til fjorden.
Stauning Havn er ligeledes tæt på adressen, hvor du finder autentisk lystbådhavn og restaurant. En gåtur gennem flotte tækkerør tager dig ned til en lille badestrand, hvor det er muligt at nyde fjordens stille vand. Et aktivit handelsliv findes i Skjern, blot 8 kilometer fra adressen.

Velkommen ind i fordelingsgang til husets fire værelser med to sovepladser i hvert værelse. To badeværelser indrettet med moderne bademiljø og gulvvarme.
Husets hjerte er det skønne køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er valgt i et klassisk design med god plads til spisebord og en dejlig krog til so­faar­ran­ge­men­tet. Et stort plus er den store hems, som kan udnyttes til hygge eller en ekstra soveplads. Fra køkken-alrum er der udgang til stort overdækket terrasseareal med kig til wellness afdelingen i haven.

Udhus bliver opført på ca. 14 kvadratmeter. Udlejet gennem Sol og Strand lejeindtægt anslåes til kr. 135.000 i 2022.

Kort fortalt et hus med optimal planløsning og hvor krop og sjæl kan komme ned i gear i de skønne faciliteter på grunden. Book en fremvisning allerede i dag!

Hjemmet er trygt og godt

For mig skal en bolighandel være tryg fra start til slut. Det handler for mig om tillid, passion og empati frem for mursten, derfor gør jeg mig ekstra umage hver eneste dag.

Louise Graakjær

Ejendomsmægler, MDE

lg@edc.dk23 71 65 4596 80 16 09EDC Skjern & Tarm A/S