Fritidshus fra EDC

Irisvej 11, Lodbj Hede

6950 Ringkøbing

1.630.000 kr.

5/4 rum, 110 m²

Rigtig god lejeindtægt på kr. 94.000 i år 2022

På en ugenert grund, på charmerende Lodbjerg Hede, ligger dette sommerhus som er løbende vedligeholdt og moderniseret. Her får du lyse og venlige rum, højt til loftet, taget er skiftet i 2010, siden 2013 er køkkenet skiftet, badeværelset renoveret, gulve er skiftet i alle rum. Sommerhuset har gode udearealer og terrasser. Her er rig mulighed for at opleve den frodige natur og de flotte gå- og cykelture.

Sommerhusets 110 kvm er udnyttet med to soveafdelinger, som gør at den henvender sig godt til to familier, med følgende planløsning: Entré med plads til sko og overtøj. Fire gode værelser med skabe. To badeværelser med bruseniche og gulvvarme, hvoraf det ene er med sauna og det andet er med vaskemaskine. Husets samlingspunkt er den gode store stue, i direkte forbindelse med det funktionelle køkken. I stuen har du plads til at hele familien kan samles og når der kan tændes op i brændeovnen hvorfra varmen og hyggen kan sprede sig. Der er flere gode vinduespartier mod syd, som er med til at give et fantastisk lysindfald. Fra stuen er der udgang til den delvis overdækkede, sydvest vendte træterrasse, som er med til at forlænge sæsonen.
Den 2.300 kvm store grund lægger op til en masse aktiviteter i solen, med blandt andet boldspil og vandlege med familien.

Sommerhuset er tilmeldt udlejning.

Der er ca. 2,9 km til det altid populære Vesterhav, hvis bølger bløde sandstrande altid er et besøg værd.
Fra sommerhuset er der ca. 4,6 km ind til Søndervig, som byder på aktiviteter til hele familien, hyggelige barer og spisesteder, Indkøbscenter, shopping muligheder, samt den populære golfbane som byder på 18 huller.

Faglighed og omhyggelig

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Lars Kvist

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & valuar, HD(R)

lars@edc.dk20 32 56 1197 33 86 11EDC Søndervig