Fritidshus fra EDC

Nordsøvej 183, Søndervig

6950 Ringkøbing

2.125.000 kr.

4/3 rum, 84 m²

Renoveret sommerhus i gåafstand til centrum

Ønsker du et sommerhus, som oser af den rette som­mer­hus­stem­ning og i et eftertragtet område i gåafstand til Søndervig centrum og Vesterhavet? Så skal du opleve Nordsøvej 183.
Sommerhuset er beliggende på en dejlig lukket grund, som er omkranset af træer og buske, hvilket giver en afslappet atmosfære. Her er der rig mulighed for at skabe ferieminder i ro og mag.
Sommerhuset er i 2016/2017 renoveret og tilbygget og fremstår i dag pænt og velholdt med ved­li­ge­hol­del­ses­let­te materialer og nyt kloaksystem.

Sommerhuset er velindrettet og med 84 kvm. er der plads til hele familien. Velkommen indenfor i en fin entre med god plads til overtøjet samt vaskesøjle. Stort soveværelse med skabsplads. Køkkenet ligger i åben forbindelse med husets hjerterum, som er den store sydvendte stue, med store vinduespartier og udgang til solrig terrasse. Stuen har plads til at hele familien kan samles omkring et spil eller en god film. I de kolde vintermåneder, kan I nyde varmen fra brændeovnen. Lyst og moderniseret badeværelse med separat bruseniche. Endvidere gulvvarme i hele stueplan. Første salen er indrettet med to separate soveværelser og en lille repos. Fra det ene værelse er der desuden udgang til en lille altan.
Hertil er der gode terrasse miljøer med en overdækket morgenterrasse.
Tilhørende sommerhuset er en carport og udhus.

Sommerhuset er tilmeldt udlejning.

Den 1.201 kvm. store grund indbyder til udendørs leg med familien, hvor kun fantasien sætter grænser. Sommerhusets fantastiske beliggenhed, gør at man er i gå-/cykelafstand fra alle aktiviteter. Med kun 900 meter gennem den smukke natur, så er du ved en af Danmarks smukkeste badestrande og det fascinerende Vesterhav.

Faglighed og omhyggelig

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Lars Kvist

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & valuar, HD(R)

lars@edc.dk20 32 56 1197 33 86 11EDC Søndervig