Fritidshus fra EDC

Bilbergsvej 40, Bjerregaard

6960 Hvide Sande

1.595.000 kr.

3/2 rum, 60 m²
Ny Sag

Super lækkert og hyggeligt fritidshus, med skøn beliggenhed midt i noget af vores allerflotteste natur.

Fritidshus beliggende i det nordlige Bjerregård, på en 2500 kvm. stor og letkuperet lynggrund. Her er et par gode terrasser, med masser af sol og læ. Den ene er overdækket.

Området ved Bilbergsvej er kendetegnet ved de store grunde, hvor der er god afstand mellem naboerne – og hvor der er ro og fred. Fra huset er der kun 700 meter ned til Vesterhavet, og de storslåede lyngområder ligger lige uden for døren. Der er cykelsti hele vejen op til Hvide Sande, eller ned til Nymindegab. Det er et virkeligt skønt sted på Holmsland Klit.

Huset har siden 2021 gennemgået en omfattende modernisering og renovering. I den forbindelse blev der sat nye vinduer og døre i (træ/alu), og loftet blev efterisoleret. Der blev lavet nyt badeværelse med gulvvarme, og i køkkenet blev alle de hårde hvidevarer udskiftet. Der blev også lagt nye gulve, og opsat nye radiatorer, samt en varmepumpe. Både varmepumpe og radiatorer kan styres fra mobiltelefonen. Der blev også lavet et nyt nedsiv­nings­sy­stem, huset blev malet både ude og inde – og så satte man også lige et ladestik op til elbiler.

Alt fremstår indbydende, lyst og stilsikkert - så det er sådan set bare at tage kufferten med, og holde weekend – hvis huset da ikke er udlejet

Det udlejes gennem Esmark, og områdets gæster har også fået øjnene op for det. I 2022 indbragte huset kr. 76.000 til ejer incl. forbrug. Pr. marts 2023 er huset booket for kr. 61.400.

Entre med garderobeplads. Her er to soveværelser det ene med to enkeltsenge, og det andet med dobbeltseng. Huset depotrum er herudover indrettet med 2 køjer.

Flot badeværelse med vask i skabs­ar­ran­ge­ment, og bruseniche

Velindrettet og praktisk køkkenafdeling, med god bord- og skabsplads., som er i åben forbindelse med den hyggelig og pænt møblerede opholdsstue. Fra stuen er der udgang til den sydvendte terrasse.

Et rigtig fedt og stemningsfyldt hus, tæt på stranden.

Kontakt os for en fremvisning

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mads Havstrup

Ejendomsmægler & valuar MDE

mh.683@edc.dk75 28 77 33EDC Nr. Nebel