Fritidshus fra EDC

Langsand 116, 1.

6960 Hvide Sande

2.650.000 kr.

4/3 rum, 96 m²

UDSIGT UDSIGT UDSIGT

Her får man en fantastisk, nyere ferielejlighed i hjertet af Hvide Sande. Beliggenheden kunne ikke være bedre i forhold til byliv, Ringkøbing fjord og havnemiljøet ved lystbådehavnen.
Her får du mulighed for at komme tæt på det autentiske liv ved Ringkøbing fjord, hvor du og din familie kan nyde ferie og weekender i skønne omgivelser – midt imellem fjord og hav.
Fe­ri­e­lej­lig­he­den man har mulighed for at købe her, er en type 100 – 1. sal.
Lejligheden indeholder: Stort Multirum indeholdende køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsstue. Soveværelse m/udgang til stue- og terrasseområde. Badeværelse m/væghængt toilet, bruseniche og integreret vask m/underskabe samt vaskesøjle. 2 værelser med skabsplads. Badeværelse med væghængt toilet, bruseniche samt vask m/underskab.
Der er gulvvarme i hele lejligheden. Der er etableret mekanisk ventilation (med genindvinding).
Herudover består lejligheden af et terrasseareal, hvorfra der er adgang fra det store multirum. Fra selve terrassen har du den smukkeste udsigt til Ringkøbing Fjord, og lige neden for lejligheden løber kanalen, hvor der er mulighed for at sætte en kano, kajak eller sup board, så du kan nyde livet til vands.

Fe­ri­e­lej­lig­he­den er en del af ejerforeningen Langsand Langs Vand, der er kendetegnet ved en helt unik
arkitektonisk fremtræden baseret på materialevalg med minimal ved­li­ge­hol­del­se, tidssvarende og moderne indretning med al den komfort man kan ønske af en ferielejlighed, samt et nærområde med små kanaler og en helt speciel maritim stemning.

Til fe­ri­e­lej­lig­he­den hører egen P-plads samt et depotrum, hvor der er plads til opbevaring.
Udlejes via Feriepartner.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Gitte Kirstine Hammer

Indehaver, Ejendomsmægler & valuar

gti@edc.dk97 31 22 99EDC Hvide Sande