Fritidshus fra EDC

Tingodden 193, Aargab

6960 Hvide Sande

2.745.000 kr.

4/3 rum, 74 m²

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!!

Velbeliggende Arkitekt tegnet sommerhus i yderste klitrække og helt ude ved fred­nings­linj­en kan nu kan blive dit!

Sommerhusets beliggenhed fås ikke bedre, og fra selve huset er der kun 20 meter til klittoppen og 80 meter til den brede hvide sandstrand, hvor der kun er 3.8 km til sydmolen og Hvide Sande by - en helt fantastisk gåtur, hvor du kan finde rav, nyde solnedgange, eller fange en fisk med fiskestangen!

Sommerhuset er placeret helt op til klitten på en dejlig naturgrund, således man på den vestvendte terrasse kan sidde helt ugeneret, i læ fra vestenvinden, og nyde den fantastiske natur omkring sommerhuset. Der er ved huset lavet flere gode læ-kroge og terrasser, således man kan nyde solen hele dagen, da der er terrasser både i øst, syd og vest !

Går du op på toppen af klitten, som ligger lige ved siden af sommerhuset, har du den mest fantastiske udsigt ud over området, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan man nyde solopgangen ud mod øst, og solnedgangen ud i vest! Et helt perfekt sted at slå sig ned, nyde en let anretning samt lidt kolde drikke og nyde den fantastiske udsigt og omgivelserne.
Sommerhuset fremstår i yderst god stand, da den løbende er vedligeholdt, såvel ude som inde, så her har du huset, der er lige til at nyde dine ferier i! Det skal b.la. nævnes, at ejer i 2022 har malet sommerhuset udvendigt, fået skiftet nogle vinduer, fået opsat ny ster­n­be­klæd­ning, og generelt gjort den 100% ind­flyt­nings­klar til de nye ejere.

Velkommen indenfor!
Vi starter ved det flotte Invita køkken, som står pænt og velholdt, og indrettet med skuffer, indbygget opvaskemaskine, hævet combi ovn, indbygget køleskab samt gasblus.

Køkkenet er i åben forbindelse til det store opholdsrum, med nymalede vægge, store vinduespartier og flotte klinker, som gør rummet lyst og hyggeligt. I det store lyse rum, har man indrettet det ene hjørne med sofagruppe, fjernsyn og en nyere brændeovn, hvor man kan sidde og hygge sig efter en tur ved stranden, og i det andet hjørne, finder du en god spiseplads, hvor man nemt kan sidde 10 personer og nyde en god middag samtidig med udsigten til den lækre natur, som er lige udenfor det store skydedørsparti i både syd og i vest.

Sommerhuset er derudover indrettet med tre gode værelser, det ene med en enkelt seng, de to andre værelser er med dobbeltsenge og skabsplads. Ens for de tre værelser er de hvidpudsede vægge og flotte skibstrægulv med gummifuge, som passer perfekt til vores område, naturen og havnebyen Hvide Sande!

Sidst, men ikke mindst, har vi badeværelset med toilet, bruseniche, gulvvarme og plads til vaskemaskine. Klinkerne fra køkken og opholdsrummet går selvfølgelig igen i badeværelset, så man vil opleve, at huset har en flot og charmerende helhed! Der er i alle klinkegulvene ilagt gulvvarme, da man i 2010 to­tal­renove­re­de hele sommerhuset indvendig.

Derudover er der til huset et dejligt anneks med en enkeltseng samt samme klinkegulv som inde i selve sommerhuset.

En perle der sjælden udbydes og et virkeligt lækkert sommerhus, der bør opleves!

Huset er tilmeldt udlejning hos Esmark fra maj til september.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mathias Frich

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

mathias@edc.dk97 31 22 99EDC Hvide Sande