Fritidshus fra EDC

Hybenvej 13

7130 Juelsminde

3.795.000 kr.

3/2 rum, 57 m²

Charmerende sommerhus på sjælden udbudt beliggenhed i 1.række!

Nyd roen og udsigten over vandet med Æbelø og Fyn i horisonten fra dette idylliske sommerhus. Her kan du kombinere feriedagene med strandture, byliv og re­stau­rant­be­søg i den charmerende havneby Juelsminde, hvor byens pulserende liv særligt kan mærkes gennem sommeren. Du har alt, du behøver for at skabe den bedste ferie i gåafstand fra sommerhuset.

Sommerhuset er indrettet med et lille vindfang/forstue, hvorfra der er adgang til sommerhusets charmerende stue med hyggelige kroge, synlige bjælker og en fantastisk udsigt til vandet. Fra stuen er der direkte adgang til køkkenet, hvorfra der er udgang til en skøn og delvist overdækket terrasse, som kan nydes selv på en regnvejrsdag. Her kan der slappes af med en god bog eller soles efter en tur i det klare, blå vand.
Huset rummer også to gode værelser samt badeværelse med gulvvarme.

Sommerhuset emmer af sommerhus stemning, charme og hygge med bl.a. bjælke vægge og lofter.
I 2020 er de fleste af vinduerne blevet skiftet, og der er efterisoleret i gulvene i stue, køkken og på værelserne. Derudover er det mest af sommerhusets ydre beklædning skiftet.
Beklædningen på den ene side mangler at blive udskiftet, men materialerne hertil samt et par vinduer ligger klar og venter til næste ejer. Derudover skal der påregnes lidt til renovering af badeværelset.

Juelsminde er en hyggelig østjysk havneby beliggende mellem Horsens og Vejle. Byen er særlig kendt for sine gode badestrande, smukke natur og ankeret fra Fregatten Jylland der står flot placeret på havnen. Den maritime havn tiltrækker hvert år mange sejlere og turister, hvilket spreder den helt rigtige feriestemning i byen. Juelsminde byder udover lystbådehavn, restauranter, små lokale butikker også på en 18-hullers golfbane, populær Naturlegepark, padel tennis og meget mere.

Sommerhuset er beliggende på anpartsgrund i An­dels­for­e­nin­gen Storstranden.

*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC-Ejen­doms­cen­tret et ud­lej­nings­bud­get, som er udarbejdet af det lokale fe­ri­e­hus­ud­lej­nings­bu­reau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Tøv heller ikke med at kontakte Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00.

Livet er fuld af drømme

Drømme går i opfyldelse ved et hussalg eller køb. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag. For mig handler det om at have en plan og nå målet sammen med mine kunder