Fritidshus fra EDC

Anemonevej 6, Tørring

7620 Lemvig

1.095.000 kr.

4/3 rum, 69 m²
Åbent hus med tilmelding 31. mar. 11:00 - 13:00

Godt udlejningshus - 3 værelser og få hundrede meter til fjorden

Gjellerodde er et rigtigt dejligt som­mer­hu­s­om­rå­de som ligger lige ud til fjorden i tæt opland til Lemvig by, og dermed en del af en virkelig smuk natur, som bugter sig i det bakkede landskab. Fine stier forbinder de enkelte veje, og Anemonevej 6 ligger på én af de rolige sommerhusveje med have og terrasse ud imod åbne vidder og marker så langt øjet rækker.

Huset er opført i 2002 og fremstår i en fin stand. Husets indretning og størrelse samt beliggenheden få hundrede meter til fjorden gør dette sommerhus til et fint udlejningsemne. Der er i dag udlejning gennem SJ Fe­ri­e­hus­ud­lej­ning, men ønsker man selv at bruge huset, kan man på sigt sagtens komme ud af en given aftale.

Kendetegnet for dette type sommerhus er, at kvadratmeterne er udnyttet helt optimalt. Åbent køkken i forbindelse med lys stue, hvor lyset strømmer ind gennem det store vinduesparti. 3 gode værelser der alle er udstyret med god skabsplads, rummeligt badeværelse samt praktisk entré til overtøj og sko.
Overalt i huset er der åbent til kip, hvilket giver en rigtig god rumfornemmelse i de enkelte rum. Med udgang fra stuen kommer man ud på en større fli­se­belagt­ter­ras­se, hvor den første del både er overdækket samt afskærmet i siderne. Dette er med til at skab læ, og giver en god krog på de lange lyse sommeraftener, hvor man kan følge at solen går ned i vest.
Have og terrasse vender helt optimalt imod syd, hvorfor solen kan nydes på denne side af huset gennem det meste af dagen.

Opvarmning sker ved elvarme, og suppleres fint af en varmepumpe.

På grunden er der opført et fint skur med god plads til opbevaring.
Den store plæne indbyder til masser af leg og udeaktivitet med hele familien og holdes nemt ved blot at skulle slå græsset samt klippe den tæt voksede hæk rundt om matriklen.

Lemvig by ligger kun 5 minutter væk i bil og har et fint handelsliv samt hyggeligt havnemiljø. Gjellerodde og Lemvig er kendt for sin bakkede dale og smukke natur som omkranser hele området - hér findes bl.a. én af landets smukkeste golfbaner, fjorden lige udenfor døren, det brusende Vesterhavet kun 14 km mod vest og Klosterheden 12 km herfra. Fra Lemvig til spidsen af Gjellerodde er der lavet en planetsti, hvor du møder skulpturer af samtlige planeter på din vej, og på din rute kan du passende gøre et stop ved Museet for Religiøs kunst. Der er mulighed for både at holde en aktiv ferie på vandet eller trække stikket ud og slappe af sammen med hele familien. Fra huset er du hurtigt nede ved restaurant Odden, hvor der er god anledning til et lille stop og en forfriskning fra kiosken eller i restauranten mens børnene leger på den store legeplads.

I oplandet omkring Gjellerodde ligger blandt andet Thyborøn, som er endnu en meget hyggelig havneby, der hver sommer trækker mange turister til på grund af sit aktive og hyggelige havneområde med strand, butikker og restauranter side om side. Tilmed finder du hér på tangen én af Danmarks bedste badestrande med blåt flag og livreddertårn om sommeren.

Vestkystens barske men utroligt skønne og smukke natur, gør det muligt at nyde sin ferie både inden- og udendørs uanset vejr og vind. På ak­ti­vi­tets­li­sten ligger flere muligheder som windsurfing, kajak, sejlads og både ved Vesterhavet og i Klosterheden er der gode ruter til mountainbike, ridning og gåture.

Kontakt EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00 allerede i dag og book gerne en uforpligtende fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105036
Boligareal
69 m²
Vægtet areal
69 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
871 m²
Antal etager
1
Byggeår
2002
Ejerudgifter pr. md.
1.503 kr.
Pris/m²
15.870 kr.
Pris
1.095.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-8,00 %
Liggetid
373 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
55.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.862 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.355 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00