Fritidshus fra EDC

Porsevej 46B, Tørring

7620 Lemvig

2.295.000 kr.

4 rum, 88 m²

Arkitekttegnet, fri af udlejning og tilmed en skøn og ugeneret beliggenhed

Helt unikt og arkitekttegnet sommerhus fra 2007 med fantastisk beliggenhed på Gjellerodde.
Huset fremstår aboslut moderne både ude og inde, og tilmed fri af udlejning, så I selv kan benytte huset hele foråret og sommeren allerede fra i år.

Helt optimalt ligger grunden for enden af en lille stikvej til Porsevej - i det lave område på Gjellerodde, der giver dig let og hurtigt adgang til fjorden, badebro, restaurant og legeplads - og i det hele taget en smuk natur med stuer rundt i hele området.
På grunden er du ugeneret og har udsigt til området omkring Gjeller Sø.

Bygget i 2007 på en 882 m2 stor grund, med flot sort træbeklædning, tagpap, træ/alu vinduer og opvarmes via el-varme suppleret med brændeovn - her er tale om kvalitet fra A-Z.

Med et boligareal på 88 m2 er huset godt indrettet - tæller man udestuen med, som er godt integreret med sommerhuset, så har man et areal på hele 111 m² at boltre sig på. Man træder fra den overdækkede indgangsparti ind i entréen, hvorfra der er direkte forbindelse til husets hjerte - alrummet/spisestuen og det flotte SVANE køkken med kogeø. Her er masser af skabs- og bordplads og rummet bliver lyst op af både ovenlys og de store vinduespartier - både mod nord og vest. Her er en hyggelig indbygget brændeovn der kan være med til at varme huset op på de kolde dage. Fra alrummet er der adgang til tre rigtig gode og lyse værelser. Endvidere er der husets flotte badeværelse med flot miljø og armatur fra Vola og Philip Starck, bruseniche og gulvvarme.
Fra spisestuen er der adgang til udestuen, der fungerer som dagligstue - også dette rum er flot og lyst. Her er ligeledes store vinduer fra gulv til loft og man kan ligeledes herfra nyde den flotte natur.
Fra både spisestue og udestuen er der, via praktiske skydedøre, udgang til den store træterrasse mod nord og den overdækkede terrasse mod vest.

Tilhørende redskabsrum.

I det hele taget er huset fyldt med fine løsninger og god kvalitet, der samlet set gør det til et meget lækkert fristed til enhver ferie - Samtidig kan det blive en god in­ve­ste­rings­ca­se, hvis I vælger at leje huset ud.

Som­mer­hu­s­om­rå­det Gjellerodde er beliggende lige ud til Limfjorden og fra huset er der kun få minutters gang til gode badeforhold. Lemvig by er kun 5 minutter væk i bil og har et fint handelsliv og hyggeligt havnemiljø. Gjellerodde og Lemvig er kendt for sin bakkede og smukke natur der omkranser hele området og hér findes bl.a. én af landets smukkeste golfbaner, det brusende Vesterhavet kun 14 km mod vest og Klosterheden 12 km herfra. Fra Lemvig til spidsen af Gjellerodde er der lavet en planetsti, hvor du møder skulpturer af samtlige planeter på din vej, og på din rute kan du passende gøre et stop ved Museet for religiøst kunst. Der er mulighed for både at holde en aktiv ferie eller trække stikket ud og slappe af sammen med hele familien. Fra huset er der et fint stisystem, som leder dig rundt i området, ned til vandet eller forbi restaurant Odden, hvor der er god anledning til et lille stop og en forfriskning fra kiosken eller i restauranten mens børnene leger på den store legeplads.

Ring 96 63 40 00 og lad os vise dig huset og alle dets kvaliteter.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 8696 63 40 00EDC Lemvig