Fritidshus fra EDC

Neerlandiavej 188, Vejlby

7673 Harboøre

995.000 kr.

4/3 rum, 65 m²

Lyst og hyggeligt fritidshus ved Vesterhavet

Uanset om gerne vil have jeres eget private fristed, eller I ser potentialet for en investering, så er dette fritidshus i Vejlby værd at se nærmere på. Her er blot 500 meter til Vesterhavet og 400 meter til bredden af Ferring Sø, og skulle vejret ind imellem være lidt for dansk til at nyde området, er selve fritidshuset lyst, indbydende og velindrettet – endda med spabadekar på badeværelset.

Fritidshuset ligger på en lille, lukket vej og endda på en grund, der grænser op til et grønt område, så I blot har naboer til to sider. Haven er stor, plan og nem at gå til, og tætte hybenbuske sikrer jer en overvejende ugeneret fornemmelse i det fri. Der er anlagt en lille morgenterrasse ved ind­gangs­par­ti­et, mens den store, sydvendte træterrasse sandsynligvis vinder fa­vo­rit­vær­dig­he­den de øvrige af dagens timer. Den sydvendte terrasse byder desuden på godt med læ takket være krogen af huset.

Selve fritidsboligen er et klassisk træhus fra 1997, der er malet i en fornøjelig, gul nuance. Indenfor er de 65 m² gennemført iscenesat med lyse trævægge, synlige bjælker samt loft til kip. Alle kvadratmeter er udnyttet, og i den ene ende af huset finder I dermed de tre værelser samlet. Disse har hver især faste skabe samt to sovepladser, og det mindste er derfor praktisk udnyttet med en køjeseng. Sammen med værelserne ligger også det store badeværelse, der både har bruseniche og vaskemaskine foruden naturligvis det lækre spabadekar.

Langt de fleste kvadratmeter tager opholdsrummet æren for. Og her kan I glæde jer til et behageligt, gen­nem­strøm­men­de lysindfald og udgang til begge terrasser, mens en centralt placeret brændeovn bistår elradiatorerne, når kulden bider fra sig. Køkkenet er velholdt, og her er godt med bordplads, så også større menuer kan kreeres i de afvæbnende rammer, ligesom I kan kaste jer ud i fe­ri­e­pro­duk­tion af hybenmarmelade, når områdets mange buske sætter frugt.

Vejlby er et rigtig skønt og populært som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året.

Aktiviteterne omfatter blandt andet Adventure Golf, fodboldgolf, ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er desuden kort afstand til rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre og i sommerhalvåret er der både restaurant og købmand i gåafstand fra sommerhuset. Området ligger et lille kvarters kørsel fra Lemvig og Thyborøn, som begge er havnebyer ud til Limfjorden. Her summer det af liv, især om sommeren, med hyggeligt havnemiljø, flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker og masser af detailhandel. Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det muligt at tage det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Et hyggeligt fritidshus, præcis som det skal være. Ud­lej­nings­po­ten­ti­a­let er derfor også helt i top. Vi fortæller meget mere ved en fremvisning – kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 5596 63 40 00EDC Lemvig