Fritidshus fra EDC

Store Knuds Vej 7, Nr. Vorupør

7700 Thisted

1.395.000 kr.

4/3 rum, 69 m²
Sommerhus med sjæl

Flot sommerhus med stor, delvis overdækket terrasse

Utrolig flot og velholdt sommerhus både ude og inde - "Ve­ster­havs­hyt­ten" i Nr. Vorupør

Ved dette sommerhus er der skabt en meget hyggelig og rar som­mer­hus­stem­ning med bl.a. bænk/bord mod vest, hvor aftensolen kan nydes, bænk mod nord hvis sommersolen bliver for varm, udebruser, træterrasse mod øst hvor morgenkaffen kan nydes og en skøn terrasse mod syd, delvis overdækket og med læ. Sommerhuset er beliggende ud til fredede arealer mod øst.

Sommerhuset er bygget i 1972 og er siden 2012 moderniseret af nuværende ejer. Huset er på 69 m2 + op­be­va­rings­skur samt udebruser med indhegning rundt om.
Der er offentlig kloak, huset opvarmes med el, varmepumpe og brændeovn. Råhvid træbeklædning, malet eternittag samt sortmalede trævinduer.

Sommerhuset er indrettet med gang med trægulv. Soveværelse med dobbeltseng, trægulv, skabe og udgang til terrassen mod øst. Værelse med trægulv og 3/4 seng, skab. Badeværelse med bruseniche, plads til vaskemaskine og lyse klinker (gulvvarme). Værelse med trægulv, 2 enkelte senge og skab. Flot og hyggelig stue med åben forbindelse til køkken. I stuen er der udgang til overdækket terrasse mod syd, der er varmepumpe og brændeovn samt god spiseplads. Køkkenet er med lyse elementer og alt i hårde hvidevarer.

Fritidshuset er udlejet via bureau, og lejekontrakten skal respekteres. I 2022 har huset været udlejet for kr. 31.247,60 + forbrug på kr. 4.788,50.
Alt bohave og indbo medfølger, pånær få personlige effekter.

Vorupør er beliggende midt i meget stort naturområde med kilometerlang bred sandstrand med rig mulighed for badning, fiskeri fra stranden m.v. I 2014 er der etablet et rigtig dejligt og børnevenligt havbad, hvor alle kan bade sikkert i trygge omgivelser i selve havet.
Byen har et rigt handelsliv med alle former for butikker, ligesom der er et passende udvalg af gode spisesteder m.v. Der er få min. gang til kæmpestore, rekreative områder med store na­tu­ro­p­le­vel­ser og rigt dyreliv, ligesom Nationalparken ligger lige udenfor døren.

Føl dig tryg, når du handler bolig i Thy

Vi gør os umage hver eneste dag for, at du skal have tillid til, at vi følger dig trygt gennem din bolighandel hos os.

Mette Hundahl Gravesen

Indehaver, ejendomsmægler, valuar, MDE.

mhg.770@edc.dk20 49 49 9997 92 19 99EDC Jørgen Gravesen