Fritidshus fra EDC

Livøvej 58, Virksund

7840 Højslev

1.450.000 kr.

4 rum, 147 m²

Fantastisk flot sommerhus i Virksund! - Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Virkelig velholdt og velplaceret fritidshus, beliggende i Virksund med kun kort afstand til lystbådehavnen, sejler-restauranten og det maritime miljø ved industrihavnen. Her er tillige campingplads med indkøb og vandland samt badestrand.

Velplejet grund på 2.606 m² med flere terrasser, heraf en overdækket - så der altid er en solrig lækrog. Her er flere steder med kig til fjorden.
Huset er opført i 1977, tilbygget i 2008 og ellers løbende moderniseret og vedligeholdt.
Her er nyere tag og efterisoleret. Opvarmning sker ved varmepumpe (luft/luft) samt brændeovn og el-radiatorer, der er el-gulvvarme i bad og udestue.

Her er et boligareal på hele 126 m². Herforuden er der nyere anneks med garage 26 m² og bolig på 21 m². Endelig stor carport med plads til campingvogn/autocamper samt redskabsskur med brændely (de to sidstnævnte fremgår ikke af BBR).
Alle bygninger fremtræder i særdeles vel­ved­li­ge­holdt stand.

Indeholder dejlig lys stue i åben forbindelse med køkken, her er trægulve. Stor udestue med klinkegulv og skøn udsigt til haven - og kig til fjorden.
Stort soveværelse med skabsvæg samt udgang til den ugenerte solgård. Endelig er her flot bru­se­ba­de­væ­rel­se, soveværelse og rummelig entre med skabsvæg.
Annekset er med vaskerum, værelse og toilet. Den resterende del er udnyttet til dejlig garage med el-port.
Ellers taler billederne for sig selv!!

En virkelig perle, der absolut bør opleves

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Poul Erik Handberg

Ejendomsmægler, valuar og Indehaver

peh@edc.dk40 20 90 4497 52 29 00EDC Skive