Fritidshus fra EDC

Lyngvej 10, Virksund

7840 Højslev

1.695.000 kr.

4/3 rum, 115 m²

Skønt beliggende sommerhus med plads til hele familien

Dette skønne sommerhus er beliggende i det populære og naturrige Virksund. Området byder på rigtig gode op­le­vel­ses­mu­lig­he­der bl.a. ved det hyggelige havnemiljø, campingpladsen, de små spisesteder, badestranden, fiskesøen og den øvrige om­kring­lig­gen­de natur hvor man ofte har dyr på besøg i haven.

Huset indeholder alt hvad hjertet begærer for den aktive og pladskrævende familie. Indgangsparti via den store integrerede carport, lækkert badeværelse med adgang til sauna, stort køkken-alrum med åben forbindelse til opholdsstue med brændeovn. 3 gode værelser med indbyggede skabe samt endnu et badeværelse med brus.
Trappeopgang til 40 kvm stor hems, der byder på rigtig god loftshøjde. Hemsen er indrettet med hyggestue og mulighed for ekstra sovepladser til børnene eller eventuelt overnattende gæster - i alt 10 sovepladser.

Til ejendommen hører desuden et vaskerum, værksted samt en integreret carport. Grunden er rigtig fint anlagt med græsplæne og er omkranset af store træer som skaber en følelse af at man bor midt inde i skoven. I haven kan du ligge fuldstændig ugenert og der findes flere læ steder og solrigekroge ved f.eks. bålstedet eller ved ter­ras­se­om­rå­det.
Sommerhuset er blevet malet i 2022.

Huset er tilmeldt ud­lej­nings­bu­reau­et Dancenter og der kan forventes en rigtig fin lejeindtægt.

Kunne dette skønne sommerhus være noget for dig og din familie, så kontakt os på tlf. 86 61 20 22 og vi vil stå klar til at fremvise den for dig.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Gertsen

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

ege@edc.dk24 80 07 7258 58 76 13EDC Refsgaard & Partnere