Fritidshus fra EDC

Sandstensvej 19, Knud Strand

7860 Spøttrup

595.000 kr.

3/2 rum, 53 m²
Ny Pris

Ægte som­mer­hus­stem­ning - lige ved Limfjorden og den enestående natur

Ægte som­mer­hus­stem­ning - lige ved Limfjorden og den enestående natur
Tæt på den bølgende Limfjord ligger dette hyggelige sommerhus, som emmer af retro-varme og ægte som­mer­fe­ri­estem­ning.
Ved Knud Strand er de hyggelige fridage altid omringet af en perlerække af oplevelser i og omkring området. Gå tur på de mange stier og lad naturen bestemme tempoet. Spøttrup Sø og Spøttrup Borg kan også besøges, og der er mulighed for smukke vandre-og cykelture i det fri. Ind­købs­mu­lig­he­der ligger også nær sommerhusets, disse findes bl.a. i Lihme og Rødding.
På den store grund kan børn og barnlige sjæle hygge sig med flere forskellige aktiviteter, eller man kan blot sidde på terrassen og nyde udsigten over området og fjorden.
Indenfor fortsætter hyggen, hvor retro-stilen skinner igennem: Her fordeler kvadratmeterne sig på to fine værelser, et blåt badeværelse, et gæstetoilet samt et minimalistisk, men veludstyret som­mer­hus­køk­ken og en god, stor stue med brændeovn. Desuden er der sammenbygget med boligen et lille udhus, denne kan benyttes til mange formål, sælger har benyttet det som ”gæsteværelse”.
Opvarmes med elvarme og brændeovn.

Lokalkendskab er en af vores spidskompetencer!

Vi hos EDC Poulsen & Vester har tilsammen årtiers erfaring i faget og vi har i lang tid haft fornøjelsen af, at hjælpe mennesker på Sallingegnen og Fur videre i livet!

Anna Vestergaard

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

anna@edc.dk97 58 11 00EDC Poulsen & Vester, Salling