Fritidshus fra EDC

Præstegårdsvej 11, Tæbring

7900 Nykøbing M

545.000 kr.

5/3 rum, 156 m²

Super charmerende fritidshus i naturrige omgivelser

Velkommen til Præstegårdsvej 11. I befinder jer nu i et utrolig charmerende fritidshus i naturrige omgivelser. Her er simpelthen alt, der hører sig et sommerhus til – udsigt over fjorden og åbne vidder, rigt dyreliv, fredlige omgivelser, skov og fjord og ikke mindst et skønt sommerhus med den helt ”rigtige” sommerhusstil.

Huset er beliggende på en dejlig grund, der præsenterer sig rigtig flot. På den regulære græsplæne er pæne hække og buske, der pryder haven. Tilmed er der på grunden flisebelagt terrasse samt et redskabsskur. Sommerhuset er beliggende i gåafstand til Dragstrup Vig, hvor der er gode badeforhold.

Sommerhuset er opført i 1877 og rummer 156 m2 i 2 plan. Huset fremtræder med en pæn pudset facade og med eternittag. Huset fremtræder pæn og velholdt og er blevet renoveret med respekt for de oprindelige detaljer.

Indretning: Fin entré. Stor og lys stue med charmerende frilagte bjælker. Her kan både spi­sear­ran­ge­ment og so­faar­ran­ge­ment indrettes. I åben forbindelse med stuen er køkkenet. Pænt, lyst køkken med en god størrelse. Her kan I overvære familie og venner, der hygger sig i stuen mens I tilbereder maden. Praktisk bryggers. Flot, lyst badeværelse med hvidt inventar samt både bruseniche og spa. Skønt og rummeligt værelse. 1. salen består af en stor, skøn opholdsstue med dejligt lysindfald samt altan, hvorfra der er den flotteste udsigt over fjorden og området. Tilmed 2 fine, lyse værelser. Et charmerende sommerhus, hvor man overalt kommer i som­mer­hus­stem­ning og man for alvor kan koble af.

Vand: Offentligt.
Kloak: Offentligt.
Varme: Elvarme + brændeovn

Et super dejligt sommerhus, hvor indretning og beliggenhed er i top!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors