Fritidshus fra EDC

Rønnevænget 31

8340 Malling

2.375.000 kr.

2/1 rum, 58 m²

Renoveret sommerhus

Ved skønne Ajstrup Strand ligger dette sommerhus, der inden for det seneste år er blevet renoveret med blandt andet nyt køkken med integreret opvaskemaskine, integreret køle/fryseskab og in­duk­tions­kom­fur. Derudover er der nye massive fyrretræsgulve med god isolering og nyt badeværelse med gulvvarme og med tørre/vaskemaskine. Derudover er der nye bir­ke­finér­lof­ter overalt samt vægge af birkefinér. Huset er indvendigt og udvendigt malet med miljøvenlig lin­de­o­lie­ma­ling. Huset er godt isoleret, hvilket giver mulighed for at være der både sommer og vinter. Med en placering på Rønnevænget 31 er man kun få minutters gang fra stranden. Samtidig ligger man for enden af et lille vænge, hvilket gør, at trafikken er stort set ikke eksisterende.

Man bydes velkommen i en fin entré med god skabsplads. Herfra ledes man ind i køkken/alrummet, der har et fantastisk lysindfald med de mange sydvendte vinduespartier. Køkkenet er med køkken-ø, som gør, at man kan lave mad, mens der konverseres med resten af selskabet i huset. Stuen er i åben forbindelse med alrummet, og i denne ende af huset er der en brændeovn, der kan give hygge og bestemt også varme. Fra dette skønne rum er der udgang til det sydvendte terrassemiljø.
Husets værelse er godt udnyttet og der er mulighed for skabsplads. Badeværelset har en god størrelse og er med brus.
Haven er ugeneret i og med, at huset ligger for enden af det lukkede vænge og fordi der er en opvokset hæk, store træer blandt andet en stor blodbøg, store ro­do­den­dron­bu­ske, roser, stauder, hindbær og solbær, der omkranser haven.
Derudover er der et dejligt overdækket område med hyggeligt miljø og med mulighed for hængekøje i skyggen mellem sommerhuset og værkstedet. Værkstedet kan eventuelt omdannes til anneks. Ønskes der flere sovepladser, er der mulighed for at etablere dette.

Ajstrup Strand ligger kun 20 minutters kørsel fra Aarhus, hvor der er mulighed for at opleve storbyens sus, hvis der bliver for meget feriestemning i Ajstrup. Vil man opleve nærområdet, kan man gå en tur til Norsminde Havnemiljø, hvor der både er Norsminde Kro og Fiskehuset. Odder ligger 15 minutters kørsel fra sommerhuset. Odder har både indkøbs- og shop­ping­mu­lig­he­der. Hvis man begiver sig til Odder, er der ikke langt til Hou, hvorfra færgen sejler flere gange dagligt til både Tunø og Samsø. Disse øer er begge et besøg værd.


******Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC Ejendoms Centret et ud­lej­nings­bud­get, som er udarbejdet af det lokale fe­ri­e­hus­ud­lej­nings­bu­reau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Kontakt gerne Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Kurt Birger Svit

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

kurt@edc.dk40 25 30 6140 25 30 61EDC Ejendoms Centret