Fritidshus fra EDC

Skovvangsvej 11, Handrup

8400 Ebeltoft

1.275.000 kr.

3 rum, 66 m²

Sommerhusidyl ved Nationalparken Mols Bjerge

I det eventyrlige område omkring Nationalparken ligger Skovvangsvej 11 som et charmerende tilflugtssted i Krakær.

Her er vaskeægte sommerhusidyl på et hævet spot, hvor der er et skønt udsyn til vidder med græssende dyr og skovområder.

Fra første fodtrin på matriklen mærker du den særlige ro der hersker. Planløsningen består af stort alrum med sofahjørne, spiseplads, to værelser samt badeværelse.
Alrummet indbyder i særdeleshed til at samles med direkte udgang til ter­ras­se­om­rå­det, hvor sommerens dage kan nydes og de grønne omgivelser er i fuld fokus. Herfra kan afslapningen omfavnes mens børnene leger på plænen.

Boligen er udstyret med varmepumpe med app-styring hjemmefra, trold­tekt­lof­ter, lyse gulve og store vinduespartier, som formår at invitere naturen indenfor. Boligen er godt isoleret, som også gør den særdeles anvendelig i de koldere måneder. Den sorte facade med hvide vinduer danner ramme om det klassiske, tidløse som­mer­hus­ud­tryk.

Området Krakær ligger som en perle i den særegne natur på Syddjurs. Hop en tur på cyklen til Femmøller Strand eller udforsk de mange vandreruter der åbner sig lige for dine fødder.

Ebeltofts blomstrende og rige handelsliv kan tilgås på under 10 minutter i bil. Her er oplevelser for store som små i form af kulturtilbud, restaurant-og cafébesøg samt indkøb og skønne spe­ci­al­bu­tik­ker.

Fritidsdrømmen banker på – lad os invitere dig med på en fremvisning på Skovvangsvej 11.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rasmus Bech Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

raspet@edc.dk53 55 38 5586 34 27 00EDC AROS Ebeltoft