Fritidshus fra EDC

Langmosevej 11, Helgenæs

8420 Knebel

760.000 kr.

3/2 rum, 45 m²

Hyggeligt sommerhus med skøn stor have

Dette hyggelige fritidshus er beliggende på stor og uforstyrret grund. Sommerhuset rummer et velholdt køkken, som er i åben forbindelse med spisestue og stue, hvor de mange vinduer byder lyset og naturen velkommen. Fra stuen er der udgang til nordvendt overdækket terrasse, hvor der fra køkkenet er udgang til vestvendt terrasse. Derudover er der to gode værelser, et køjeværelse og et regulært værelse, samt et badeværelse med brus. Her er inden for de sidste 2 år er lavet nyt køkken, nyt gulv i stuen, installeret ny hoveddør varmepumpe samt fibernet.

På ejendommen er der udhus, med gode muligheder for opbevaring eller til fri­tidsak­ti­vi­te­ter.

Grunden er ugeneret med spredt beplantning og plæne. Her er der plads til grillhygge med familien, boldspil eller bare nusse lidt om haven.

Sommerhuset ligger i Stødov bakker, et skønt som­mer­hu­s­om­rå­de på Helgenæs som ligger i Syddjurs Kommune, som en halvø rækkende sydpå fra Mols, ud i Århus Bugt mod Samsø. Helgenæs og især sydkysten, har et særligt solrigt og tørt klima med soltimer ca. 20% over og nedbør 30% under lands­gen­nem­snit­tet. Helgenæs har 27 km kystlinje og her er gode chancer for at se både marsvin og sæler. Den skønne og ugenerede natur indbyder til ren afslapning, opladning og fordybelse. Den lange kystlinje er ideel til lange gåture, en dukkert eller måske en hornfisk til aftensmaden?

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rasmus Bech Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

raspet@edc.dk53 55 38 5586 34 27 00EDC AROS Ebeltoft