Fritidshus fra EDC

Østre Tværvej 77, Havhusene

8543 Hornslet

2.145.000 kr.

4/2 rum, 68 m²
Solgt
Et stenkast fra vandet!

Lad roen sænke sig

Ved det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Havhusene finder I dette yderst charmerende sommerhus. Her er I blot en kort gåtur fra stranden, som indbyder til en dukkert eller lange gåture langs vandet og i den tilhørende skov, imens udsigten til Kalø Slotsruin nydes. Fra sommerhuset er der ca. 10 minutters kørsel til Løgten/Skødstrup som byder på dag­lig­va­re­bu­tik­ker, caféliv og letbane. Sommerhuset er beliggende lige mellem Aarhus og Ebeltoft med 25 minutters kørsel til hver by.

Sommerhuset er beliggende på et lukket vænge og er tilbagetrukket på grunden, som gør at du er fuldstændig ugeneret fra de om­kring­lig­gen­de ejendomme. Sommerhuset og haven er i perfekt harmoni og emmer af rigtig som­mer­hus­stem­ning. Grunden er på hele 950 kvadratmeter som foruden den flotte have ligeledes indeholde flere terrasser, som indbyder til hyggelige sommerdage. Fra den nederste del af haven er et fantastisk vand kig.

Sommerhuset er oprindeligt opført i 1960, men har sidenhen både fået tilbygninger og er blevet mo­der­ni­se­rin­ger. Derfor fremstår sommerhuset yderst velholdt og ind­flyt­nings­klart.
Du bydes velkommen i entréen, hvorfra der er adgang til køkkenet og spisestuen. Fra spisestuen er der direkte adgang til den store, lyse stue. Herfra er der udgang til en skøn træterrasse. Sommerhuset byder endvidere på to badeværelser, ét værelse, samt to store disponible rum med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og begge med udgang til egen terrasse.
Ejendommen opvarmes med luft-luft varmepume. Der er ydermere indlagt gulvvarme i køkken samt på begge badeværelser.

Til ejendommen hører en dobbelt carport med tilhørende redskabsrum, skur samt drivhus. Herudover er der indlagt fibernet.

Så er I på udkig efter et charmerende sommerhus på en fantastisk grund, så er Østre Tværvej 77 måske jeres kommende sommerhus.

Kontakt EDC AROS Rønde for fremvisning på tlf. 86 37 19 44.

Det handler om mere end bare et sted at bo

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

Michael Vindstrup Lorentsen

Afdelingsleder, Ejendomsmægler MDE

milor@edc.dk51 44 58 4386 37 19 44EDC AROS Rønde