Fritidshus fra EDC

Lübker Allé 60, Mogenstrup

8581 Nimtofte

1.195.000 kr.

4/3 rum, 113 m²

Indbydende og særdeles velindrettet sommerhus

Eksklusivt og velindrettet sommerhus

Få ro på tilværelsen i dette fantastiske sommerhus, beliggende på skønne Djursland i det ekstraordinære Lübker Golf Resort.

Sommerhusets 113 m2, er særdeles velindrettet og i alle rum strømmer lyset ind, som giver jer et skønt velvære. Hvor end I befinder jer i huset er det tydeligt at de kva­li­tets­be­vid­ste valg som er gennemgående i alle materialevalg. Stueplan byder jer på indbydende entré med vaskeafdeling, og 3 gode soveværelser. Badeværelset er flot og lyst, med god bruseniche og skønt spabad. Jeres families samlingspunkt, bliver uden tvivl den fantastiske 1.sal, hvor især den dragende udsigt via de kæmpe vinduespartier, uden tvivl vil være det første der fanger jeres opmærksomhed. Hjerterummet suppleres af det stilrene køkkenalrum, med anvendelig køkken-ø og god plads til både at indrette stor spiseplads, og so­faar­ran­ge­ment. Fra alrummet er der direkte udgang til den fantastisk balkon, som er sydvestvendt og halvt overdækket, således man kan nyde den dejlige udsigt uanset vejret, og nyde de gode sommeraftener.

Beliggenheden er i top, hvor familien kan tage på hyggelige udflugter til bl.a. Djurs Sommerland, Randers Regnskov, skandinavisk Dyrepark, Mols Bjerge, Kattegat Centret, strandture, cykel- og gåture og meget mere, som alle ligger i kort afstand på Djursland. Med andre ord har man alt indenfor kort afstand, som bidrager til en hyggelig tur i sommerhuset alene eller med hele familien. Huset er beliggende i Lübker Golf Resort, som byder på naturskønne omgivelser. Lübker er kåret som "Denmarks Best Golf Course 2022" så her er rig mulighed for, at udfolde sig på Danmarks absolut bedste golfbane! Yderligere er der andre gode aktiviteter for små såvel som store. Square området med vandland, wellness, fitness, restaurant og masser af muligheder for at opleve ro og velvære, så man rigtig kan koble af. Alt i alt, et helt fantastisk sommerhus, som også giver gode mulighed for supplerende lejeindtægt via resortets ud­lej­nings­af­de­ling.

Kontakt ejendomsmægler Anette Nielsen, for yderligere oplysninger om området, resortet og for at aftale en fremvisning, 40 43 51 53.

Din personlige rådgiver

Med over 30 års erfaring kender jeg alle aspekter af et boligsalg. Jeg mener, at nøglen til et godt samarbejde er tillid og troværdighed. Hvad enten du skal købe eller sælge bolig står jeg derfor klar til at yde en ærlig og reel rådgivning.

Anette Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

anielsen@edc.dk40 43 51 5387 43 42 41EDC AROS