Fritidshus fra EDC

Svanevej 18A, Hjarbæk

8831 Løgstrup

5/4 rum, 155 m²
Solgt

Som­mer­hu­sluksus i billedskønne Hjarbæk!

Som­mer­hu­sluksus i billedskønne Hjarbæk!

Med den høje placering på Svanevej, er der langtrækkende udsigt over både mark og fjord! En så skøn beliggenhed, kræver en fritidsbolig udover det sædvanlige, hvilket også er tilfældet. Fritidsboligen blev opført i 2017, og er hånd­værks­mæs­sigt kva­li­tets­byg­ge­ri, opført i gode materialer, og med en arkitektur der giver boligen kant, uden at gå på kompromis med en velfungerende planløsning. Indretningen rummer nemt en stor familie, og overnattende gæster.

Den stilfulde ydre arkitektur, går igen i det indre. I stueplan findes således flotte buede lofter, der sammen med de store vinduespartier skaber lys og luft i leve-rummene. Vinduespartier der kan skydes til siden, lader boligen glide uhindret sammen med terrasserne på sommerdagene. Fra det store køkkenalrum, er der direkte adgang til stueplans øvrige rum. Her findes: Master bedroom med eget bad og walk-in, kontor, ekstra værelse, stue med fjordudsigt og stor entré med adgang til gæ­ste­ba­de­væ­rel­se.

Underetagen, der er i fuld boligkvalitet, er udført i samme høje standard som boligarealet i stueplan. Her er tre disponible rum med hver deres eget badeværelse, og adgang til boligens andet køkkenalrum. Fra alrummet er der udgang til nedsænket terrasse i sydlandsk stil. Endvidere findes garderoberum, viktualierum og 47 m2 fuldt integreret aktivitesrum.

Med gulvvarme i begge etager, der opvarmes af en luft-til-vand varmepumpe, er komforten i topklasse!

De tre store terrasser, er nøje placeret, så man kan flytte sig efter sol, vind og vejr. Mod vest kan solnedgangen over fjorden nydes, mod øst findes morgensol, læ for vestenvinden og smuk udsigt over det bakkede terræn, alt imens der både er læ og aftensol på den nedsænkede terrasse. Således har man skabt velfungerende uderum, skræddersyet til boligens placering.

Hjarbæk er et yderst attraktivt som­mer­hu­s­om­rå­de, med kort afstand til naturrige omgivelser ved fjorden og det lille hyggelige fiskerleje, med smukke gamle huse,
charmerende havnemiljø med lystbådehavn, velrenommeret kro og en god og børnevenlig badestrand med sandbund.

Tag med EDC Svend Døssing på Svanevej, og oplev en fritidsbolig i særklasse!

Fakta om Viborg (97.472 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.927 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.413 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.030 kr./md.
Antal folkeskoler
25
Gns. klassekvotient
20,8

Oplysninger

Sagsnr.
87508566
Boligareal
155 m²
Vægtet areal
229 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.788 m²
Antal etager
1
Byggeår
2017
Liggetid
482 dage

Overvejer du at skifte bolig?

Kontakt mig, og hør hvordan vi kan hjælpe dig godt videre!

Anders Vinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anders@edc.dk40 87 22 86EDC Svend Døssing

EDC Svend Døssing

Hjultorvet 1, 8800 Viborg

875@edc.dk86 62 52 55