Fritidshus fra EDC

Merkurvej 49

9370 Hals

2.075.000 kr.

4/3 rum, 114 m²

Merkurvej 49, 9370 Hals

MODERNE SOMMERHUS PÅ VANDSIDEN FRA 2005 TÆT PÅ HALS BY OG GOLFBANE

Velkommen til Merkurvej 49. Her får I jer en nem og overskuelig grund, hvor I har mulighed for at fange solens stråler i alle døgnets timer. Nyd morgenkaffen på den østvendte terrasse, og senere til aftensmaden kan I trække jer over på den store sydvestvendte terrasse. Giv jer god tid til at trække vejret og læn jer helt tilbage, når I skal holde ferie i sommerhuset her.

Huset er opført i 2005 og er derfor opført i praktiske og moderne materialer. I træder indenfor i entréen, hvor der er godt med skabsplads til overtøjet og diverse. Bag den ene skabslåge gemmer der sig en håndvask samt en vaskemaskine. Fra entréen træder I videre ind i den rummelige stue, hvor I kan samle jer rundt om stuebordet til hyggelige stunder eller videre ind i husets hjerterum; køkken/-alrummet. Her er der plads til nogle kan stå i køkkenet, og nogle kan sætte sig ned omkring spisebordet og stadig alle være en del af snakken. Huset oser af samvær og god feriestemning. Der er adgang til husets terrasser fra køkken/-alrummet og stuen. Huset byder herudover på 3 gode soveværelser, 2 store badeværelser – det ene med badekar. Det ene soverum har adgang til eget badeværelse. Alle soveværelserne har udgang til husets terrasser.

Fra sommerhuset er I ikke langt fra Hals Golf Klub samt Hals by, som byder på hyggeligt havnemiljø, indkøb, skole, fri­tidsak­ti­vi­te­ter og meget mere. Her er faciliteter for hele familien.

Der, hvor du har hjemme, skaber du rammen om livet

Siden 2005 har jeg hjulpet købere og sælgere med at finde hinanden. Der er store drømme og beslutninger på spil og helt særligt når tingene lykkedes.

Kristian Lysgaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke

kl@edc.dk21 22 28 8821 22 28 88EDC Danebo Hals