Fritidshus fra EDC

Sønder Havsig 32, Hou

9370 Hals

995.000 kr.

3/2 rum, 58 m²

Sønder Havsig 32, Hou, 9370 Hals

Autentisk og nostalgisk som­mer­fe­ri­estem­ning - ideelt fristed ved natur og badestrand

Omkranset af blå himmel og grønne grantræer, ligger et nostalgisk og velholdt sommerhus - med vilje holdt i sin oprindelige charmerende stand for autentisk sommerhushygge. Langt nok væk fra omverdenen, samt tæt nok på indkøb og bylivet i Hou. Nem og overskuelig grund, så der er mere tid til tiltrængt afslapning og samvær med hinanden i sommersolen. Skulle lyden af bølgernes susen friste, kan I blot lade cyklen stå derhjemme, med kun 500 meter til en dag ved badestranden.
?
Indenfor er sommerhuset indrettet hyggeligt med loft til kip, pæne nyere lyse gulvtæpper samt en god plads­ud­nyt­tel­se; Stort soveværelse med skabsplads, et ekstra værelse, samt en fin hems på 2x2 meter, som giver ekstra sovepladser eller et frirum til børnene. Sødt køkken i flot original stand med opvaskemaskine, i åben forbindelse til spiseplads og opholdsstuen. Rummelig opholdsstue med et dejligt lysindfald, samt en skøn udsigt til den overdækkede terrasse og den eventyrlige have - efter en aktiv feriedag kan man passende nyde en varm kop te og en god historie i brændeovnens skær. Badeværelse med bruseniche, entre med vaskemaskine.
Derudover er der et integreret skur med praktisk op­be­va­rings­plads og et skur i haven med plads til haveredskaber og brænde.
Luft til luft varmepumpe som nemt varmer hele sommerhuset op.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Christian Myrup Eskildsen

Ejendomsmægler MDE

ces@edc.dk28 29 14 6128 29 14 61EDC Danebo Hals